“De azi e oficial VACANȚĂ! Stați cu noi și nu veți regreta nici în 2017, al nouălea an al emisiunii noastre! ”, Familia Favorit, 16 ianuarie 2017

“De azi e oficial VACANȚĂ! 
Stați cu noi și nu veți regreta nici în 2017, 
al nouălea an al emisiunii noastre! ”, 
Familia Favorit, 16 ianuarie 2017


De azi e oficial VACANȚĂ! Vă mulțumim că ne-ați fost alături un sezon întreg și promitem să nu ne culcăm pe-o ureche săptămânile acestea în care nu vom intra în casele voastre!


Vom fi oricum aici, gata să vă oferim sfaturi, ponturi, idei de viață, imagini de neuitat, artiști iubiți și câte-un strop de frumos de care avem cu toții atâta nevoie.
Nu ezitați să ne scrieți ce ați dori să urmăriți în noul sezon, ce ați vrea să schimbăm și cel mai important, pe cine să invităm.


Și cum prima zi de vacanță e prilej de amintiri, rememorăm câteva din serile de duminică. În imagini, invitându-vă apoi să căutați pe Youtube câteva din filmările noastre.


Nu putem uita Paștele sau Crăciunul, cu ediții de colecție. Nu uităm momentele de aur cu actori precum Alexandru Arșinel, Adriana Trandafir, Vasile Muraru, Valentina Fătu sau Rodica Popescu Bitănescu, ori emoționantele momente în care artiști precum George Nicolescu, Viorela Filip, Daniel Iordăchioaie sau Ileana Șipoteanu au primit trofee de excelență. Sau premierele aduse de Luminița Anghel, Zoia Alecu, Marina Florea, Marina Voica, Cătălin Crișan, Ianna sau Fuego în dar pentru voi.
Stați cu noi și nu veți regreta nici în 2017, al nouălea an al emisiunii noastre! 


Sursa: Familia Favorit
16 ianuarie 2017


Postat de:
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger