ULTIMELE NOUTATI

“Duminica, de la ora 20.00, avem parte din nou de excelenta!”, Familia Favorit, 13 octombrie 2016

“Duminica, de la ora 20.00, avem parte din nou de excelenta!”, 
Familia Favorit, 13 octombrie 2016


Ca tot sunt polemici pe la TV despre decenta, despre bun simt si despre bucuria de a trai demn, va reamintim ca toate aceste caracteristici nu se învață! Ele sunt un dat pe care-l dezvolți in timp, crezând in puterea ce ti-o oferă!


Astfel, duminica, de la ora 20.00, avem parte din nou de excelenta!


Trei vernisaje de exceptie, evenimente unice, vor prin prezentate prin intermediul emisiunii noastre! Muzica, poezie, pictura, valori si ajutor-toate acestea sunt elemente de baza in cadrul activității pe care Paul Surugiu o desfășoară prin intermediul proiectului sau ART BY FUEGO!


Pe lângă vernisajele de la Iasi si de la Bacau, puteți urmări si cea de a doua parte a lecției de patriotism "CASA PĂRINTEASCĂ", ce a avut loc la Palatul Parlamentului! Nu ratați o seara cu parfum de altădată!
Familia favorit
13 octombrie 2016


Postat de:

“Duminică, de la ora 20.00, Familia Favorit vă prezintă noi opere de artă, noi seri de marcă și pe același Paul Surugiu în ipostaza sa de pictor”, Familia Favorit, 11 octombrie 2016

“Duminică, de la ora 20.00, Familia Favorit vă prezintă noi opere de artă, 
noi seri de marcă și pe același Paul Surugiu în ipostaza sa de pictor”, 
Familia Favorit, 11 octombrie 2016


Duminică, de la ora 20.00, Familia Favorit vă prezintă noi opere de artă, noi seri de marcă și pe același Paul Surugiu în ipostaza sa de pictor de flori și case! Aceste emisiuni pe care le urmăriți nu fac altceva decât să vă arate că se poate face bine cu puțin, că se poate și că frumosul mai poate stârni bucurie și emoție în viețile noastre!


"La Iași, vernisajul meu a fost o încântare. Si nu glumesc! Sala Pogor a Palatului Rozvovanu a fost înnobilată, cred eu, cu arta, muzica si valori! Doamnelor și domnilor, eu nu mă consider un mare pictor. Sunt un autodidact, un om pasionat care face din plăcere tot felul de lucruri interesante pe pânză – case, flori, păsări multicolore. Dar cel mai important este că prin această îndeletnicire pot sprijini tineri, artiști de marcă, oameni care o viață întreagă și-au pus sufletul pe scenă, ori unii care acum pornesc pe drumul acesta dificil!



„PARFUMURILE DE ALTĂDATĂ” au fost pe deplin aplaudate. M-am bucurat să am o mulțime de oameni speciali alături, printre care primarul Mihai Chirica, Stela Enache, Jolt Kerestely, doamna Maria Hatmanu, curatorul expoziției, Andrei Giurgia, care a moderat întreaga seară. Am ajutat trei tinere talentate – Daria Bahrin și Andreea Ichim, două voci ce promit, dar și pe Mălina Ciobanu, violonistă, o adevărată capacitate, un talent desăvârșit, cu numeroase premii și cu un CV impresionant, care pleacă acum să studieze în Germania. 



ART BY FUEGO premiază excelența, indiferent de domeniu, susținând performanța, pasiunea și dăruirea celor care au fost, sunt sau vor fi cândva simboluri ale României. Am dat naștere distincției de membru de onoare al proiectului, oferind acest trofeu oamenilor remarcabili ai României, din toată țara, reprezentativi pentru comunitatea și domeniul lor de activitate. La Iași am premiat patru titani, – DAN HATMANU, care în octombrie va împlini 90 de ani și care m-a încurajat în urmă cu vreo 2 ani să-mi arăt lucrările în public, EMIL BRUMARU, DIONISIE VITCU ȘI VALENTIN CIUCĂ."


Familia Favorit
11 octombrie 2016


Postat de:

“Vă așteptăm duminica aceasta cu partea a doua a vernisajelor lui Paul Surugiu…”, Familia Favorit, 10 octombrie 2016

“Vă așteptăm duminica aceasta cu partea a doua a 
vernisajelor lui Paul Surugiu…”, 
Familia Favorit, 10 octombrie 2016


Aseară sperăm că v-am fost pe plac! Vă mulțumim că ne-ați fost alături și vă așteptăm duminica aceasta cu partea a doua a vernisajelor lui Paul Surugiu, de la ora 20.00, cu alte trei evenimente remarcabile, la București, Bacău și Iași! Într-o seară de toamnă, cu miros de crizantemă, pe o vreme bacoviană, la Bacău, la Centrul de Afaceri și Expozițional, o nouă filă a proiectului "ART BY FUEGO" a ieșit la lumină – "TAINA CULORILOR", un vernisaj de excepție ce a purtat semnătura lui Paul Surugiu, un eveniment grandios, la care au participat peste 200 de persoane, într-o atmosferă demnă de marile scene, în care poezia, dansul, muzica și nu în ultimul rând pictura, s-au împletit de minune.


Aproape 35 de opere a expus Paul pentru admiratorii săi, pentru elita băcăuană, pentru iubitorii de frumos. Case de legendă, flori spectaculoase, cu titluri ieșite parcă din cartea de poezii, ele au fost vedetele unei seri pe care băcăuanii nu o vor uita prea curând. Un întreg spectacol cu o mulțime de surprize. 


Paul a oferit cinci distincții de onoare ale proiectului său, unor personalități marcante pe care le von dezvălui în zilele ce vin. A sprijinit mai mulți tineri aflați la început de drum, din domenii variate, cu povești impresionante, unul mai talentat ca celălalt. 


Povestea a fost simplă, relatată onest, cu muzică de calitate, într-o atmosferă cu numeroase personalități băcăuane și nu numai, cu picturi de suflet și prieteni dragi, printre care, Stela Enache, Jolt Kerestely și Mădălina Lupu.


Familia Favorit
10 octombrie 2016


Postat de:

PAUL SURUGIU – FUEGO: “Pentru a evolua, e nevoie de intelegere si de fair play”, Familia Favorit, 09 octombrie 2016

PAUL SURUGIU – FUEGO: “Pentru a evolua, e nevoie 
de intelegere si de fair play”, 
Familia Favorit, 09 octombrie 2016


Pe chipul oamenilor, muzica e cea care da ritm, conduita, o relaxare si multă emoție. Daca la pachet vine si bunul simt, atunci soarta acelor cantece este una pentru vecie! Sa știți ca si noi, romanii, avem "oldies but goldies". Cateva vin de la Fuego, iar altele de la mulții artisti care ani de-a rândul ne-au facut mândri.
Asta seara, de la 20.00, Paul ne prezintă colegii săi si șlagărele lor!
"Pentru a evolua, e nevoie de intelegere si de fair play. Nu am considerat niciodata ca ceea ce face un coleg poate fi un motiv de invidie pentru mine. Ba dimpotriva, m-am inspirat si ma inspir de la acestia, ii urmaresc si ii apreciez, deopotriva.
Cred ca exista loc pentru fiecare, iar felul in care alegem sa ne exprimam, prin muzica, tine de noi si de publicul nostru. Pentru oricine exista un public si atat timp cat, la final, dintre toate, raman aplauzele, cele mai importante pentru noi, ne putem declara, fara menajamenmte si animozitati, împliniți! (Paul Surugiu) 
Familia Favorit
09 octombrie 2016


Postat de:
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger