ULTIMELE NOUTATI

”Urăm azi mulți ani colegului nostru, regizorul artistic și redactorul emisiunii, Narcis Avădănei”, Familia Favorit, 24 iunie 2016

”Urăm azi mulți ani colegului nostru, regizorul artistic 
și redactorul emisiunii, Narcis Avădănei”, 
Familia Favorit, 24 iunie 2016


De ziua iei se cuvine să lăudăm valoarea autenticității și a românismului nostru. Chiar dacă nu mai e la modă. Destul de blamat, sentimentul de patriotism și de mândrie cu ceea ce pur și autentic ar trebui să fie o virtute a tuturor românilor. Și nu neapărat pentru că dă bine, ci pentru că într-adevăr fondul nostru e demn și valoros. Și pentru că-s Sânzienele și Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul, credem c-ar fi oportun să ne gândim mai mult la valorile noastre!


Duminică de la ora 20.00, în ultima ediție a acestui sezon, ne bucurăm de autenticitate și de muzică de calitate! Totodată, urăm azi mulți ani și colegului nostru, regizorul artistic și redactorul emisiunii, Narcis Avădănei, un talentat textier și jurnalist, care face emisiunile noastre mai sensibile și mai emoționante. Să-i fie și lui viața cântec cum la fel trebuie să va fie și vouă în zilele acestea toride!
Paul Surugiu - Fuego
24 iunie 2016


Publicat de:

“Ne luăm rămas bun din anul cu numărul 8!”, Familia Favorit, 23 iunie 2016

“Ne luăm rămas bun din anul cu numărul 8!”, 
Familia Favorit, 23 iunie 2016


Canicula nu ne împiedică să fim visători! Dacă toate ni s-au topit, măcar visele ne rămân intacte. Asta e gratis, la îndemână și fără eforturi majore! Așa se face că visele noastre, realizabile sau nu, au în ele tot felul de îndrăzneli. Aveți curajul să visați și ulterior, dacă alternativa pare realizabilă, încercați să îndepliniți măcar un fragment din ceea ce v-ați pus în cap.


Nouă ne plac visele și cumva vrem să le aducem pentru voi, aici, pe Facebook, vara aceasta. Vom lansa provocări și vom încerca să vă îndeplinim visuri, în ton cu muzică bună și artiști iubiți. 


Duminică avem ultima ediție a sezonului, cu muzică de vară și piesele lui PAUL SURUGIU-FUEGO, care vă încurajează să dați șanse liniștii și să vă luați pauze dese pentru a avea împliniri! Așadar, de la ora 20.00, ne luăm rămas bun din anul cu numărul 8!


Familia Favorit
23 iunie 2016


Publicat de:

”Valentina Herța și Paul Surugiu se prezintă, în această seară, cu ceva de înscris la arhive și nu doar pentru melomani, ci și pentru cei tineri”, Familia Favorit, 19 iunie 2016

”Valentina Herța și Paul Surugiu se prezintă, în această seară, 
cu ceva de înscris la arhive și nu doar pentru melomani, ci și pentru cei tineri”, 
Familia Favorit, 19 iunie 2016


Căldura mare, mon cher! Vorba aceasta a lui Caragiale se aplică tot mai tare zilele acestea, cum la fel de bine au aplicabilitate și principiile și învățămintele sale comice, dar extrem de reale. C-am asta e și viață – un moment, o schiță care merită trăită filă cu filă, literă cu literă, fără a te abate de la scenariu inițial, dar cu multă inspirație și ingeniozitate.


Și uite așa, noi n-avem astă seară un moment de tip Caragiale, în schimb avem o părticică mică de artă românească, cu teatru, film, compoziție și piese de neuitat, cu nume sonore, cu dorul rpmânesc surprins de instrumentele neaoșe, cu emoție, lacrimi și muzică de cea mai bună calitate. Dar nu credem că are rost să ne lăudăm noi singuri. 


Valentina Herța și Paul Surugiu se prezintă cu ceva de înscris la arhive și nu doar pentru melomani, ci și pentru cei tineri, care au nevoie să descopere că tot ceea ce e acum s-a cădit pe ceva durabil. NU RATAȚI EMISIUNEA DE SUFLET! DE LA 20.00!


Familia Favorit
19 iunie 2016


Publicat de:
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger