ULTIMELE NOUTATI

”Se spune că cei ce poartă nume de floare au o anumită sensibilitate…”, Familia Favorit, 24 aprilie 2016

”Se spune că cei ce poartă nume de floare au o anumită sensibilitate…”, 
Familia Favorit, 24 aprilie 2016


”Iată c-au venit și FLORIILE! Se spune că cei ce poartă nume de floare au o anumită sensibilitate, mult mai pronunțată, iubind arta și frumosul. Noi le urăm ani mulți și numai bucurii și sperăm că asta seară vor sta alături de noi, în cadrul unei ediții de colecție marca FAMILIA FAVORIT, de la ora 20.00! 



Așa ne dăm și noi seama cât de repede trece timpul. Uneori n-apucăm să mulțumi sau să ne mulțumim pentru binecuvântarea de a fi noi! Acum un an petreceam cu Luminița Anghel, Ovidiu Komornyk, Anastasia Lazariuc și Victorița Lăcătușu! Azi avem alte nume speciale și momente unice! 



O serbăm pe doamna Viorica Chiurcium Paul Surugiu ne cântă, Olga Ciolacu și Gheorghe Roșoga primesc trofee, interpreții din Basarabia au surprize, iar Ianna și Lucia Dumitrescu ne încântă urechile și privirile cu talentul și frumusețea lor. Nu-i de pierdut!”
Familia Favorit
24 aprilie 2016


Publicat de:
https://www.facebook.com/FuegoFanClubFuegoRomania

“Nici o petrecere românească nu e deplină fără un fragment din folclor”, Familia Favorit, 9 aprilie 2016

“Nici o petrecere românească nu e deplină fără un fragment din folclor”, 
Familia Favorit, 9 aprilie 2016


Nu știu dacă ne credeți sau nu, dar nici o petrecere românească nu e deplină fără un fragment din folclor, din înțelepciunea bătrânilor de cândva, care se dovedesc a fi cât se poate de actuali. Cu folclorul ne ducem în trecut, ne păstrăm lumina prezentului și mergem cu încredere către viitor. Pentru că avem petrecere, aducem pentru voi o artistă cu atitudine din zona muzicii populare.



Ileana Lăceanu este un personaj pitoresc, venit cu multă voie bună din România aceea descrisă emoționant de Vlahuță. Gorjeancă de seamă, ea cântă cu foc despre frumusețea românului și despre bucuriile acestuia. Ileana Lăceanu are o carieră de peste 20 de ani, fiind, timp de mulți ani, solistă a ansamblului DOINA GORJULUI.


Mamă a două fete frumoase foc, ea ne va transmite fericirea specifică nouă. Duminică seară, o puteți vedea în premieră la FAMILIA FAVORIT, de la ora 20.00! Nu ratați!
Favorit TV
9 aprilie 2016


Publicat de:
https://www.facebook.com/FuegoFanClubFuegoRomania

“La „Familia Favorit”, diversitatea, distracția vin atunci când le programam!”, Familia Favorit, 7 aprilie 2016

“La „Familia Favorit”, diversitatea, distracția vin atunci când le programam!”, 
Familia Favorit, 7 aprilie 2016


Atunci când ajungi intr-un loc, atunci când îți propui sa te relaxezi, trebuie sa îți deschizi inima. Vedeți voi, totul e planificat atent si tine de felul in care noi alegem sa fie! Tocmai de asta la noi, la Familia Favorit, diversitatea, distracția vin atunci când le programam! Duminica aceasta promovam diversitatea. Asta pentru ca artistii au nevoie sa se exprime, sa-si arate talentul pentru care publicul ii iubește. 



De la ora 20.00, revine la noi MINIDORA, o interpreta iubita de public, lansată la finele anilor 90, in muzica ușoară. Poate cânta cu lejeritate mai toate genurile, iar la capitolul omenie e printre cei aleși. Ne va cânta cu foc si in premiera la TV il puteți vedea si pe fiul sau! Nu ratați!


Favorit TV
7 aprilie 2016


Publicat de:
https://www.facebook.com/FuegoFanClubFuegoRomania

“Fidelitatea nu tine de timp si vremi prielnice”, Familia Favorit, 4 aprilie 2016

“Fidelitatea nu tine de timp si vremi prielnice”, 
Familia Favorit, 4 aprilie 2016


Aseară ne-ati stat din nou alături, demonstrandu-ne ca fidelitatea nu tine de timp si vremi prielnice. Asta-i una din regulile nescrise ale vieții - aceea de a fi aproape de cel care ti-e parte din inima, făra argumente, dovezi sau motive de vreun fel anume!



Nu uitați ca maine de la ora 8.00 avem reluarea emisiunii, iar saptamana viitoare o noua ediție a show-ului oamenilor sinceri si sensibili, care iubesc muzica românească si artistii valoroși. 



Zilele acestea va povestim pe larg si de concurs! Mulțumim invitaților de seara trecută - RODICA POPESCU BITĂNESCU, ILEANA SIPOTEANU, GHEORGHE TOPA, MIHAI CIOBANU, ANISOARA PRISACARU, IULIA VĂTAFU, VITALIE DANI, ANSAMBLUL PREJMER!



Favorit TV
4 aprilie 2016


Publicat de:
https://www.facebook.com/FuegoFanClubFuegoRomania
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger