ULTIMELE NOUTATI

“Îmbrățișează. E simplu să deschizi brațele. Asta vă încurajăm să faceți!”, Familia Favorit, 28 ianuarie 2016

“Îmbrățișează. E simplu să deschizi brațele. 
Asta vă încurajăm să faceți!”, 
Familia Favorit, 28 ianuarie 2016


Ce mai e o îmbrățișare? Când și cum ai oferit-o ultima dată? Noi știm că timpul ne presează și că faptele de profunzime sunt doar de suprafață, dar nu costă nimic. Nu cere și-ți mult mai multe satisfacții decât ți-ai imagina. 


Chiar și atunci când îmbrățisezi pe cineva care nu ți-e aproape. Îi dai o lecție care face mai mult decât o mie de cuvinte și de răzbunări. 



Îmbrățișează. E simplu să deschizi brațele. Asta vă încurajăm să faceți. FAMILIA FAVORIT are pentru voi, în fiecare zi, lucruri interesante pe Facebook.



Așadar, ne mutăm de la TV în online, timp de o lună. Nu ezitați să vă abonați la postările noastre, să comentați, să vă invitați prieteni să ne fie alături. Hai să fim o mare familie!

Favorit TV
28 ianuarie 2016

Postat de:

“Azi e ziua finală – FINALA MARE A FOLCLORULUI ROMÂNESC!”, Familia Favorit, 23 ianuarie 2016

“Azi e ziua finală – FINALA MARE A FOLCLORULUI ROMÂNESC!”, 
Familia Favorit, 23 ianuarie 2016


Atunci când iubești pe cineva, îi apreciezi munca și activitatea, nu eziți să te implici, acolo unde e cazul, în performanțele sale! În fond, succesul tuturor artiștilor din lumea asta, se construiește prin intermediul publicului, cel care are rol decisiv în parcursul său! Rol decisiv ați avut și voi ieri! Azi e ziua finală – FINALA MARE A FOLCLORULUI ROMÂNESC SE PARE! Din cei 18, ați ales trei nume din zona muzicii populare.

Mai aveți un hop! Din cele trei una va reveni la noi în prima ediție a sezonului următor, chemată chiar de voi, fanii spectatori! Pe ceilalți 15 îi puteți revedea cu momente unice în ediția din 6 martie dedicată femeilor și tuturor celor care iubesc muzica noastră de aur!
Așadar, la egalitate de puncte, finalistele sunt – STELIANA SIMA, MIOARA VELICU ȘI IRINA LOGHIN! Rămâne ca voi să alegeți una din trei! Nu uitați că și voi veți câștiga un premiu din partea echipei FAMILIA FAVORIT! Până atunci vă dorim weekend de poveste, alături de cei dragi și de muzică de calitate! Revenim pe 28 februarie!

Favorit TV
23 ianuarie 2016

Postat de:

“Pregătiţi pentru ultima noastră întâlnire?”, Familia Favorit, 16 ianuarie 2016

“Pregătiţi pentru ultima noastră întâlnire?”, 
Familia Favorit, 16 ianuarie 2016


Iată că Valentina Herța, împreună cu Paul Surugiu intră în casele voastre cu o ediție-talisman, o bucurie a muzicii, cu câțiva prieteni dragi, piese îndrăgite de voi, un rămas bun pentru toți cei care au stat, timp de un sezon întreg, cu sufletul la gură, duminică de duminică, de la ora 20.00.

 
Așa se face că, printre alții, vă întâlniți mâine cu artiști din Basarabia, cu Paula Seling, Tavi Colen, Sanda Ladoși, Maria Buză, Cornelia și Lupu Rednic. Nu stăm mulți plecați, până pe 28 februarie! “FAMILIA FAVORIT”, pentru toată lumea, de la prieteni la cei ce nutresc alte sentimente față de noi, este emisiunea care are suflet și emoție, are o parte umană, are greșeli, lumini mai slabe uneori, dar care vă aduce valori, nu epatează și este, printre altele, unul din locurile în care artiștii se pot exprima! Zi liniștită să aveți!



Favorit TV
16 ianuarie 2016

Postat de:

“Duminica aceasta, 17 ianuarie, avem parte de ultima ediție a sezonului toamnă-iarnă”, Familia Favorit, 12 ianuarie 2016

“Duminica aceasta, 17 ianuarie, avem parte de 
ultima ediție a sezonului toamnă-iarnă”, 
Familia Favorit, 12 ianuarie 2016


Duminica aceasta, 17 ianuarie, avem parte de ultima ediție a sezonului toamnă-iarnă de la FAMILIA FAVORIT! Într-un mesaj, cineva ne întreba ce așteptări am avut în 2015 și ce-am reușit să facem. Duminică vă vom arăta o parte. Am realizat emisiuni de colecție, am adus oameni speciali din România și din Republica Moldova care ne-au încântat.


Am reușit, într-un peisaj anost, să ne menținem, promovând ce-i simplu și de bun gust, oferind alternative și artiști din toate genurile muzicale, pentru toate vârstele. Am continuat ARTĂ PENTRU ETERNITATE. Duminică ascultați și melodii în premieră de la Paula Seling, Sanda Ladoși, Maria Buză, Cornelia și Lupu Rednic, Aneta Stan, Tavi Colen și nu în ultimul rând, de la Paul Surugiu, care ne prezintă câteva din cele mai frumoase premiere ale lui 2015.



Două ore cu noi, ce vor ține de urât până la începutul lui martie, când ne reîntoarcem! Nu ne pierdeți, de la ora 20.00, duminică!
Favorit TV
12 ianuarie 2016

Postat de:
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger