“Vă așteptăm duminica aceasta cu partea a doua a vernisajelor lui Paul Surugiu…”, Familia Favorit, 10 octombrie 2016

“Vă așteptăm duminica aceasta cu partea a doua a 
vernisajelor lui Paul Surugiu…”, 
Familia Favorit, 10 octombrie 2016


Aseară sperăm că v-am fost pe plac! Vă mulțumim că ne-ați fost alături și vă așteptăm duminica aceasta cu partea a doua a vernisajelor lui Paul Surugiu, de la ora 20.00, cu alte trei evenimente remarcabile, la București, Bacău și Iași! Într-o seară de toamnă, cu miros de crizantemă, pe o vreme bacoviană, la Bacău, la Centrul de Afaceri și Expozițional, o nouă filă a proiectului "ART BY FUEGO" a ieșit la lumină – "TAINA CULORILOR", un vernisaj de excepție ce a purtat semnătura lui Paul Surugiu, un eveniment grandios, la care au participat peste 200 de persoane, într-o atmosferă demnă de marile scene, în care poezia, dansul, muzica și nu în ultimul rând pictura, s-au împletit de minune.


Aproape 35 de opere a expus Paul pentru admiratorii săi, pentru elita băcăuană, pentru iubitorii de frumos. Case de legendă, flori spectaculoase, cu titluri ieșite parcă din cartea de poezii, ele au fost vedetele unei seri pe care băcăuanii nu o vor uita prea curând. Un întreg spectacol cu o mulțime de surprize. 


Paul a oferit cinci distincții de onoare ale proiectului său, unor personalități marcante pe care le von dezvălui în zilele ce vin. A sprijinit mai mulți tineri aflați la început de drum, din domenii variate, cu povești impresionante, unul mai talentat ca celălalt. 


Povestea a fost simplă, relatată onest, cu muzică de calitate, într-o atmosferă cu numeroase personalități băcăuane și nu numai, cu picturi de suflet și prieteni dragi, printre care, Stela Enache, Jolt Kerestely și Mădălina Lupu.


Familia Favorit
10 octombrie 2016


Postat de:
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger