“Duminică, de la ora 20.00, Familia Favorit vă prezintă noi opere de artă, noi seri de marcă și pe același Paul Surugiu în ipostaza sa de pictor”, Familia Favorit, 11 octombrie 2016

“Duminică, de la ora 20.00, Familia Favorit vă prezintă noi opere de artă, 
noi seri de marcă și pe același Paul Surugiu în ipostaza sa de pictor”, 
Familia Favorit, 11 octombrie 2016


Duminică, de la ora 20.00, Familia Favorit vă prezintă noi opere de artă, noi seri de marcă și pe același Paul Surugiu în ipostaza sa de pictor de flori și case! Aceste emisiuni pe care le urmăriți nu fac altceva decât să vă arate că se poate face bine cu puțin, că se poate și că frumosul mai poate stârni bucurie și emoție în viețile noastre!


"La Iași, vernisajul meu a fost o încântare. Si nu glumesc! Sala Pogor a Palatului Rozvovanu a fost înnobilată, cred eu, cu arta, muzica si valori! Doamnelor și domnilor, eu nu mă consider un mare pictor. Sunt un autodidact, un om pasionat care face din plăcere tot felul de lucruri interesante pe pânză – case, flori, păsări multicolore. Dar cel mai important este că prin această îndeletnicire pot sprijini tineri, artiști de marcă, oameni care o viață întreagă și-au pus sufletul pe scenă, ori unii care acum pornesc pe drumul acesta dificil!



„PARFUMURILE DE ALTĂDATĂ” au fost pe deplin aplaudate. M-am bucurat să am o mulțime de oameni speciali alături, printre care primarul Mihai Chirica, Stela Enache, Jolt Kerestely, doamna Maria Hatmanu, curatorul expoziției, Andrei Giurgia, care a moderat întreaga seară. Am ajutat trei tinere talentate – Daria Bahrin și Andreea Ichim, două voci ce promit, dar și pe Mălina Ciobanu, violonistă, o adevărată capacitate, un talent desăvârșit, cu numeroase premii și cu un CV impresionant, care pleacă acum să studieze în Germania. 



ART BY FUEGO premiază excelența, indiferent de domeniu, susținând performanța, pasiunea și dăruirea celor care au fost, sunt sau vor fi cândva simboluri ale României. Am dat naștere distincției de membru de onoare al proiectului, oferind acest trofeu oamenilor remarcabili ai României, din toată țara, reprezentativi pentru comunitatea și domeniul lor de activitate. La Iași am premiat patru titani, – DAN HATMANU, care în octombrie va împlini 90 de ani și care m-a încurajat în urmă cu vreo 2 ani să-mi arăt lucrările în public, EMIL BRUMARU, DIONISIE VITCU ȘI VALENTIN CIUCĂ."


Familia Favorit
11 octombrie 2016


Postat de:
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger