ULTIMELE NOUTATI

„ Sunteți gata pentru distracția de mâine seară, nu?”, Familia Favorit, 31 octombrie 2015

„Sunteți gata pentru distracția de mâine seară, nu?”, 
Familia Favorit, 31 octombrie 2015


“La noi nu se prezintă nimic din ce-ar putea influența negativ starea dumneavoastră de spirit. Până la urmă, asta și înseamnă familia și de asta am și rămas la acest titlu. Mulți ne-au întrebat. Pe lângă faptul că e o emisiune longevivă, având 7 ani și jumătate, FAMILIA este pentru noi locul în care adunăm, fără compromisuri, oamenii dragi și valoroși, ascultând muzica bună, povestind decent, impunând o direcție a calității. 


Așa, pur și simplu, între noi. Gazdele sunt Fuego și Valentina, care muncesc de atâta timp și se străduiesc să fie mai buni, alături de echipa din spatele camerelor.


Mâine seară, de la ora 20.00, Constantin Enceanu ne face să jucăm românește, asemenea Angelei Rusu. Amândoi primesc trofeu și povestesc despre noile proiecte. Carmen Rădulescu ne emoționează cu glasul său, iar Fuego cântă românește, muzică populară. Nu trebuie să pierdeți nici această ediție de pus în ramă, realizată cu sprijinul ROMVAC!”


Favorit TV
31 octombrie 2015


Postat de:

„Și aseară ne-ați acordat votul vostru de încredere”, Familia Favorit, 26 octombrie 2015

„Și aseară ne-ați acordat votul vostru de încredere”, 
Familia Favorit, 26 octombrie 2015


Noi nu suntem doar cu promisiunile, venim și cu faptele și zău că ne bucurăm să vedem că ne urmăriți din ce în ce mai mulți. Mâine dimineață ne vedeți și în reluare, cu o mică schimbare, de la ora 08.00, iar pe parcursul nopților, în timpul săptămânii, pentru cei ce sunt somnambuli, emisiunea se poate vedea.



Aseară am creat veselia și-am adus poate, un strop de zâmbet și emoție și în casele voastre. N-am fi putut face asta de unii singuri, doar Fuego și Valentina, așa că le mulțumim invitaților NICOLA, PETRICA MÂȚU STOIAN, SILVIA CHIFIRIUC și ADRIAN ROMCESCU, precum și talentaților invitați din Basarabia și ansamblului de dansuri populare. Duminica aceasta avem noi personalități și momente de excepție! 




La FAMILIA FAVORIT veți găsi întotdeauna veselie și un strop de ... valoare! Zi liniștită!
Favorit TV

26 octombrie 2015
Postat de:

„Pentru noi, familia și prietenii apropiați sunt cele mai importante valori”, Familia Favorit, 16 octombrie 2015

„Pentru noi, familia și prietenii apropiați sunt cele 
mai importante valori”, 
Familia Favorit, 16 octombrie 2015


Pentru noi, familia și prietenii apropiați sunt cele mai importante valori. Și familia nu înseamnă doar rude de sânge. Înseamnă mult mai mult! Respect, oameni speciali și talent! 


Azi o celebrăm pe MIOARA VELICU, scumpa noastră prietenă, care ne-a fost aproape într-o mulțime de rânduri și momente speciale. Îi dorim ani mulți și considerăm că trebuie să ne bucure mult și bine cu glasul său și bunul simț și măsura pe care le-a arătat mereu. 


Că-i talentată, nici nu mai menționăm, cum nici faptul că am petrecut cu ea momente de colecție! Tot azi îi urăm ani mulți și Margaretei Clipa, artistă de seamă, de joc și un munte de energie și ea la rândul ei! Zi frumoasă!


Favorit TV
16 octombrie 2015


Postat de:

„Ne apropiem cu pași repezi de aproape 100 de artiști premiați”, Familia Favorit, 14 octombrie 2015

„Ne apropiem cu pași repezi de aproape 100 de artiști premiați”, 
Familia Favorit, 14 octombrie 2015


Continuăm seria trofeelor de excelență și în acest context putem spune că ne apropiem cu pași repezi de aproape 100 de artiști premiați. Și nu ne oprim aici! Duminică, de la ora 20.00, veți avea șansa să ascultați și să vedeți oameni pe care-i iubiți fără menajamente!


Unul dintre ei este oarecum vocea copilăriei pentru al său “ un zâmbet și-o floare “. Mulți și-au luat în timp o casă în deal și-au iubit mai mult câinii vagabonzi. Peste toate, apreciat și aplaudat, el a cântat, a compus și o face în continuare, rămânând în urma sa piese de neuitat.


A făcut parte din cel mai cunoscut trio al muzicii românești – MARIUS, OLIMPIA și MIHAI. Cu siguranță, lumea noastră muzicală n-ar fi fost la fel de minunată fără cel ce primește trofeul pentru toată activitatea - MIHAI CONSTANTINESCU!


Favorit TV
14 octombrie 2015


Postat de:
Familia Favorit
14 octombrie 2015

„Duminica aceasta, de la ora 20.00, super ediție de colecție, nouă, așa cum v-am promis!”, Familia Favorit, 12 octombrie 2015

„Duminica aceasta, de la ora 20.00, super ediție de
 colecție, nouă, așa cum v-am promis!”, 
Familia Favorit, 12 octombrie 2015


Mulțumim pentru că ați fost aseară alături de noi, arătându-ne încă o dată că în România mai există și public decent, care primește cu entuziasm programele realizate din și cu bun simț, în care nu contează altceva decât frumosul și muzica. Reluarea mâine dimineața, de la ora 10.00!


Duminica aceasta, de la ora 20.00, super ediție de colecție, nouă, așa cum v-am promis! Nu vă oferim prea multe detalii, în schimb garantăm un show la puterea 80, cu trofee unice și piese cunoscute. Avem și premiere de la Fuego, un moment epocal închinat marilor artiști, o rubrică ART by FUEGO, precum și folclor tradițional, sosit tocmai din zona Moldovei. Dacă v-am incitat cât de cât vă așteptăm să ne fiți alături! Paul Surugiu și Valentina Herța vă garantează emoție, distracție, excelență, sensibilitate, informații, precum și umor și voie bună! Merită să stați alături de noi!
Favorit TV
12 octombrie 2015


Postat de:
Familia Favorit
12 octombrie 2015

„Pregătiți pentru seara de maine?”, Familia Favorit, 10 octombrie 2015

„Pregătiți pentru seara de maine?”, 
Familia Favorit, 10 octombrie 2015


Traversam o întreaga etapa muzicală, ne aducem aminte de anii de cândva si ne bucurăm de vocea lui Paul Surugiu. De săptămana viitoare, tot de la 20.00, avem mega surprize, tot la puterea 80! 


Azi ne gândim, prin muzica la marea Laura Stoica. Ar fi fost ziua ei si sigur ne-ar fi spus ca vrea ca focul muzicii sa-i ardă in continuare, deși a fost un actor mult prea grăbit. 


Suntem cu gândul la ea si va încurajam pe toți sa nu lăsați in urma ce a fost si ce este, bucurându-va de marile nume, chiar si asa, scriind despre ziua lor de naștere. Tot azi il celebram si pe compozitorul Giuseppe Verdi!
Favorit TV
10 octombrie 2015


Postat de:
Familia Favorit
10 octombrie 2015

„Gata de o nouă săptămână împreună cu noi?”, Familia Favorit, 6 octombrie 2015

„Gata de o nouă săptămână împreună cu noi?”, 
Familia Favorit, 6 octombrie 2015


Am fost alături de voi de la 10.00, cum se va întâmpla și duminică seara, de la ora 20.00. Este ultima săptămână când vă propunem o redifuzare, căci de pe 18 octombrie am pregătit deja o serie de ediții unice, cu invitați de marcă, noi trofee și rubrici una și una, alături de îndrăgitul Fuego și de Valentina Herța.


Iar pentru că nouă ne pasă de cei ce-au fost cândva, vom continua să le rememorăm imaginea, vom vorbi despre ei, construind câteva episoade de colecție. Duminica, 11 octombrie, de la ora 20.00, îi oferim un omagiu de seamă lui Dan Spătaru, care ar fi împlinit pe 2 octombrie vârsta de 76 de ani. O facem prin intermediul lui Paul Surugiu care i-a dedicat în anul 2014 un turneu întreg celui ce a fost unul dintre cei mai iubiți artiști români. Nu ne pierdeți!


Favorit TV
6 octombrie 2015


„Va mulțumim ca ați fost si aseară alături de noi”, Familia Favorit, 5 octombrie 2015

„Va mulțumim ca ați fost si aseară alături de noi.”, 
Familia Favorit, 5 octombrie 2015


Revenim intr-o săptămana cu ediții speciale, invitați îndrăgiți si multă voie buna, asa cum ne place noua sa împrăștiem in jur pentru voi. Cum e toamna, ne-am adus aminte ca cele mai frumoase momente au parte in trecerea lor de o irepetabilă bucurie. Fiecare clipa, oricât de trista, cuprinde o experiența de viața care te intareste.


Azi va recomandam, pe lângă emisiunea noastră de maine la ora 10.00, inreluare, si sa descoperiți universul marilor poeți romani, citind, atunci când aveți timp, poeziile lor. Spre exemplu, Nicolae Dabija, poetul sfintelor vorbe de dor, are un vers care ne încurajează sa ne iubim poeții. Sa-i urmam sfatul! Zi frumoasa va dorim!
Favorit TV
5 octombrie 2015


Postat de:
Familia Favorit
5 octombrie 2015

„Fiecare emisiune decenta in peisajul nostru media e o provocare, un pariu cu publicul”, Familia Favorit, 2 octombrie 2015

„Fiecare emisiune decenta in peisajul nostru media 
e o provocare, un pariu cu publicul”, 
Familia Favorit, 2 octombrie 2015


Fiecare zi e o noua provocare. Știm asta, cum mai știm ca si fiecare emisiune decenta in peisajul nostru media e o provocare, un pariu cu publicul. 


Noi punem pariul acesta duminica de duminica, de la ora 20.00. Săptămana aceasta omagiem părinții, iar in 2 saptamâni revenim cu ediții una si una si invitați pe măsura.
Si pentru ca la noi aflați lucruri frumoase si utile, nu scandaluri si nebunii, va spunem ca azi ar fi fost ziua de naștere a marelui Dan Spataru, o emblema a scenei romanești pe care trebuie sa o rememoram mereu. 


Si tot azi Adrian Daminescu își serbează ziua de naștere. Ii uram ani multi si fericiti cu tot cântecul aproape!


Favorit TV
2 octombrie 2015


Postat de:
Familia Favorit
2 octombrie 2015
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger