ULTIMELE NOUTATI

FUEGO - "Orice reîntâlnire cu publicul e asemenea unui duş rece, care mă readuce la viață, oferindu-mi satisfacţii", FUEGO MUSIC Official, 31 mai 2015

FUEGO - "Orice reîntâlnire cu publicul e asemenea 
unui duş rece, care mă readuce la viață, 
oferindu-mi satisfacţii", 
FUEGO MUSIC Official, 31 mai 2015


Ca o baterie, mie publicul îmi conferă putere şi echilibru. Se știe asta deja! Nu pot să spun exact de unde relația de complicitate, dar ne avem pe bune de ceva ani!
Așa se face că orice reîntalnire e asemenea unui duş rece, care mă readuce la viață, oferindu-mi satisfacţii.


Aseară am cântat lângă Ploiești unde, ce sa vezi, peste 1000 de oameni au vibrat, au dansat, au cântat cu mine, într-o sărbătoare a veseliei. Şi atunci orice drum obositor e floare la ureche, orice oră de somn pierdută e nesemnificativă în faţa lor, a celor pentru care eu cânt!


Duminică fiind, știu că deja grătarele sfârâie şi buna dispoziție e instalată pe meleaguri românești. Așa-i românul nostru, aprig la distracție! Şi tare m-as bucura dacă ar adăuga şi puțin din muzica mea. Neapărat cea de joc, ca să se pornească horele. Așadar, salut voios de artist şi-o zi pe cinste!






Paul Surugiu - Fuego
31 mai 2015


https://www.facebook.com/FuegoFanClubFuegoRoman 

FUEGO - "Recomand România ca destinație a sufletului", FUEGO MUSIC Official, 30 mai 2015

FUEGO - "Recomand România ca destinație a sufletului", 
FUEGO MUSIC Official, 30 mai 2015


“Cum perioada asta-i de concediu prelungit pentru mai toată lumea, căci luni e zi de odihnă, am zis c-ar fi potrivită o recomandare. Serios vorbind, n-am încheiat cu nimeni nici un contract de promovare a României, dar știu cu siguranță, că e o încântare, pentru că o cunosc și ea mi-a oferit cele mai mari și mai puternice satisfacții, împărtășind cu mine, pe drumuri, toți anii de muncă.
Și mai știu că doar noi, cei ce o putem simți corect, românii ei, ar trebui să-i oferim, șansa să fie văzută, auzită, ajutată să evolueze. Până la urmă, cea mai corectă promovare i se va face atunci când noi o vom cunoaște cum trebuie, iar România chiar merită asta. Nu doar pentru frumusețile naturii, ci pentru multitudinea alegerilor pe care ți le oferă, pentru pitoresc, pentru simplitate, pentru formidabila bucătărie, pentru liniște, pentru agitație. Așadar, recomand România ca destinație a sufletului!


Mie țara asta, deși am văzut mai toată lumea, mi-a adus bucurie, evadare, libertate și ospitalitate. S-ar cuveni s-o iubim arătându-i că minunile sale, fie că sunt sau nu arătate cum trebuie, au farmec, au poveste, au de ce să fie spuse și vizitate. Nu mai vorbesc de tradiții și cântece populare!
 Cântec despre România vă dăruiesc și eu azi, să vă amintiți de mine atunci când îi străbateți drumurile!”
Paul Surugiu - Fuego
30 mai 2015


https://www.facebook.com/FuegoFanClubFuegoRoman 

FUEGO - “De vreți să fiți buni, cât mai buni, înconjurați-vă de oameni buni, pe toate planurile!”, FUEGO MUSIC Official, 29 mai 2015

FUEGO - “De vreți să fiți buni, cât mai buni, 
înconjurați-vă de oameni buni, pe toate planurile!”,
FUEGO MUSIC Official, 29 mai 2015


Știți zicala cu pădurarul fără lemne? Pe același principiu, și eu, nu prea mai ascult din cântecele mele de ieri. Și nu pentru că nu mi-ar face plăcere, ci doar pentru simplul fapt, că uneori, mi-e dificil și mie să mă ascult tot pe mine. Ce-i drept, am și vreo 600 de cântece, fiecare dintre ele cu o anumită istorie, cu tresăriri, colaborări și momente în care am întâlnit oameni de excepție.
Am mai zis asta, dar am fost privilegiat să lucrez cu profesioniști. În toate domeniile, iar asta a contat foarte mult, ajutându-mă în evoluția mea, în acumularea mea și încercarea de a mă transforma, la rândul meu, într-un profesionist. Textieri, compozitori, ori tineri, precum Marius Moga și o mulțime de oameni la început de drum din Basarabia, ori consacrați, cum ar fi Kerestely, Viorel Gavrilă, Ionel Tudor, George Grigoriu, Petre Gălușanu, toți și-au lăsat amprenta asupra mea. Vă dau și un pont! De vreți să fiți buni, cât mai buni, înconjurați-vă de oameni buni, pe toate planurile!
Pentru că-i vineri și început de weekend, e rost de muzică. Și dacă-i să vorbim de profesioniștii ce mi-au stat aproape, unul dintre ei este DUMITRU LUPU, a cărui zi de naștere a fost pe 25 mai. Cu el am realizat mai multe piese, fiind un om bun de pus la rană, cu suflet mare și melodicitate, unul dintre compozitorii de referință ai acestui neam. Piesa de mai jos e scrisă de el prin anul 2001, pe versurile lui Florin Pretorian! La mulți ani, Mitică Lupu! Zi liniștită!
Paul Surugiu - Fuego
29 mai 2015


https://www.facebook.com/FuegoFanClubFuegoRoman 

FUEGO - „Vă propun să primim vara cum se cuvine, cu toate minunile ce ni le-aduce la purtător”, FUEGO MUSIC Official, 28 mai 2015

FUEGO - „Vă propun să primim vara cum se cuvine,
 cu toate minunile ce ni le-aduce la purtător”, 
FUEGO MUSIC Official, 28 mai 2015


“Dacă au apărut cireșele înseamnă că a venit și vara în adevăratul sens al cuvântului. Nu-i anotimpul meu preferat, dar știu că acum ne putem delecta pe deplin de spectacolul naturii. Cum știți bine că eu iarna nu dorm, uită că și vara aceasta vreau să aplic același principiu. Vă pregătesc surprize și cântece noi pentru toamnă și vă aștept, prin țară, la mai toate manifestările mele.
Știu bine că vara ține cu mine pentru că în perioada asta, an de an, am trăit cele mai mari bucurii, realizări, zile de naștere și prietenii ce durează de aproape o viață. Sunt eu asociat cu iarna prin colinde, dar zău că mi-ar face plăcere să realizez și-un imn al verii, de dragul parfumului de tei, al cântecelor de păsări, al pepenilor și-al cireșelor.


Așa că vă propun să primim vara cum se cuvine, cu toate minunile ce ni le-aduce la purtător. Eu nu pot să vă ofer altceva decât muzica mea. Cred că v-ar răcori în zilele toride și v-ar relaxa după zilele extenuante. Până fac un imn al verii, mergem azi pe mâna ritmului, cu un cântec drag mie, un cover numai bun pentru serile de iunie ...
 Zi liniștită și răcoroasă!”
Paul Surugiu - Fuego
28 mai 2015


https://www.facebook.com/FuegoFanClubFuegoRoman 

FUEGO - “Dincolo de a fi artist, mă consider un povestitor al vieții, prin cântec”, FUEGO MUSIC Official, 27 mai 2015

FUEGO - “Dincolo de a fi artist, mă consider un
 povestitor al vieții, prin cântec”, 
FUEGO MUSIC Official, 27 mai 2015


“Am fost recent la un concert de marcă. Persoană importantă, nu spun cine, dar plecând de acolo am rămas cu o idee. Ce inspiră muzica? Ce teme tratează muzica prin cuvântul său? Acolo se spunea, cu reproș, că în muzică se repetă la infinit aceleași teme, simpliste.
Eu știu bine un lucru. Melodia se completează prin text. Fie că-i facil, ori complex, textul însoțește o poveste. Iar povestea aceasta trece prin filtrul artistului. Tocmai de asta mi-a plăcut mereu să spun povești. Iar dincolo de a fi artist, mă consider un povestitor al vieții, prin cântec. Și mă bucur tare când mă oprește cineva sau mă sună și îmi spune că se regăsește într-un cântec de-al meu ...
E firesc că nu se poate ca una să existe fără cealaltă. Dar mai știu că o piesă nu trebuie construită pentru succes neapărat.


Ea trebuie să spună ceva, să distreze, să emoționeze, să aline, să împace, să răzbune, să unească. De asta am vrut, pe parcursul carierei mele, să cuprind în cântec, fie că a fost pop ori colindă, latino sau popular, cât mai multe stări, unele dintre ele fiindu-mi chiar experiențe proprii despre oameni și fapte.
Zi cu multe povești muzicale vă doresc!”
Paul Surugiu – Fuego
27 mai 2015



FUEGO - “Uneori e bine să ne alegem oamenii pe care-i vrem lângă noi”, FUEGO MUSIC Official, 26 mai 2015

FUEGO - “Uneori e bine să ne alegem oamenii 
pe care-i vrem lângă noi”, 
FUEGO MUSIC Official, 26 mai 2015


“Cred uneori că e bine să ne alegem oamenii pe care-i vrem lângă noi. Să ne pese de ei și să încercăm, pe cât se poate, să-i înțelegem și să le arătăm de ce și pentru ce-i prețuim. Asta pentru că, mai târziu, când va fi poate prea târziu, ne vom da seama că n-am făcut tot ce trebuia.
Personal, după cum știți, m-am bucurat mereu de răsfățul unor oameni speciali. Așa i-am perceput eu și deseori ni se întâmplă să-i vedem diferit pe cei ce ne influențează.


Sigur e faptul că trebuie să-i valorificăm la maxim, iubindu-i pe cei de lângă noi. Să-i exploatăm și să ne bucurăm, împreună cu ei, de tot ce ni se întâmplă frumos. Poate că bucuriile de care spuneam ieri, inclusiv sănătatea și puterea de a te ridica, n-ar fi la fel, dacă nu ar fi împărtășite.
Am avut lângă mine, în ani, și oameni valoroși și persone ce m-au dezamăgit. Poate că și eu i-am dezamăgit pe ei. Am și mai am oameni ce dezinteresat, mă sprijină, mă ajută și mă iubesc, fără a cere ceva în schimb. Pe ei trebuie să-i ținem aproape. Eu vă mai am și pe voi, dar asta desigur, știți deja. Tocmai de asta, azi vă propun un cântec drag, pe versurile omului care mi-a modificat radical viața – GRIGORE VIERU.
ZI CU OAMENI FRUMOȘI ALĂTURI!”
Paul Surugiu - Fuego
26 mai 2015


FUEGO - „Bucuriile vin în tot felul de forme”, FUEGO MUSIC Official, 25 mai 2015

FUEGO - „Bucuriile vin în tot felul de forme”, 
FUEGO MUSIC Official, 25 mai 2015


“De dimineață m-am trezit cu gândul la bucurii. De oricare. În special dintr-acelea dulci pe care le găsești doar la Chișinău și poartă simbolic, denumirea de BUCURIA. Pentru mine, bucurie este orice zi în care mă trezesc sănătos, în care pot compune, în care pot cânta fără să am vreo problemă.


Bucuriile vin în tot felul de forme. Trecând peste cele dulci, pe care nici n-aș vrea să vi le arăt de teamă să nu gustați și voi din fericirea supremă, eu simt că bucuriile n-au scop. Nu ne fac mai buni, dar ne pot înnobila. Nu ne schimbă, dar ne trag semnale de alarmă în care ajungem uneori să ne întrebăm dacă-i bine și onest ceea ce facem față de cei din jur.
Bucuriile mele-s cu voi, cu muzica, cu prietenii dragi, cu vacanțe, cu sănătate, cu finalul unui drum lung pe care-l fac prin țară permanent. Mă bucur când aud de reușita cuiva și nu pot să nu mă bucur atunci când eu reușesc să fac ceva. În fond, bucuriile mari sau mărunte, ni le facem noi, după bunul plac!
Așadar, azi decretăm zi de bucurii! Voi ce bucurii zilnice aveți? Vă invităm să-mi scrieți aici ce vă aduce împlinire zilnică. Când scrieți, nu uitați să mă ascultați!”
Paul Surugiu - Fuego
25 mai 2015

FUEGO - confesiuni de suflet “Acasă la Oamenii Realităţii”, cu Alexandra Păcuraru, Realitatea TV, 24 mai 2015

FUEGO - confesiuni de suflet “Acasă la Oamenii Realităţii”, 
cu Alexandra Păcuraru, Realitatea TV, 24 mai 2015


Duminică, 24 mai 2015, FUEGO a fost invitatul special al Alexandrei Păcuraru, gazda producţiei "Acasă la Oamenii Realităţii", pe Realitatea TV, una dintre emisiunile de prestigiu din peisajul mediatic.
“De câte ori vi s-a întâmplat să întâlniţi oameni minunati, care fac lucruri extraordinare şi care nu doresc să iasă în evidenţă? De câte ori aţi întâlnit eroi, pe care nu i-aţi remarcat, deşi vi s-au intersectat drumurile? Un drum lung şi plin de obstacole, dar fiecare pas străbătut, pare o bătălie câştigată! Cam aşa arată, în general, calea către succes, iar când reverşi bunătate şi dragoste celor din jur, parcă lumea devine mai frumoasă! Duminică, 24 mai, am avut onoarea şi bucuria să pătrundem în lumea unui artist extrem de iubit şi de apreciat - FUEGO!”
Alexandra Păcuraru
Realitatea TV

Vă invităm să revedeţi interviul oferit de Paul Surugiu - Fuego, gazdei emisiunii "Acasă la Oamenii Realităţii", o confesiune de suflet, am numi-o noi, în spiritul "muzicii care s-a unit cu spiritualitatea", aşa cum şi în această ediţie emoţiile, sentimentele, gândurile, amintirile şi nostalgiile arcuite în timp, s-au unit cu sufletul artistului, cu o naturaleţe şi sinceritate care pe noi efectiv ne-a impresionat, revărsându-i în isorisire bunătate, simplitate şi bucurie, relaţionată permanent cu dragostea împărtăşită oamenilor, ţintind acel ideal care l-a urmărit de la început - acela de a dărui versul şi cântecul care să atingă inima publicului.
A fost o încântare interviul de azi, o mărturisire încredinţată nouă, un fragment al omului şi artistului Fuego, un destin care îşi continuă drumul, demn şi onorabil, certificându-i absolutul.


“Rar se întâmplă să pornesc, relaxat fiind, vreo șuetă melancolică în care să spun, câte-n lună și în stele, despre activitatea mea, despre cât am muncit, despre ce mă pasionează în prezent și mai ales, cum s-a schimbat viața mea în toți acești ani. Cu atât mai puțin la televizor. Uite că am acceptat invitația celor de la REALITATEA TV, de a realiza o poveste despre mine, înțesată cu muzică bună și premiere."
Paul Surugiu - Fuego

FUEGO - „Întotdeauna o aparitie televizata e o provocare, un test pe care vreau sa-l trec cu bine”, FUEGO MUSIC Official, 24 mai 2015

FUEGO - „Întotdeauna o aparitie televizata e o 
provocare, un test pe care vreau sa-l trec cu bine”,
FUEGO MUSIC Official, 24 mai 2015


“E duminica iar si e întotdeauna prilej de bucurie si relaxare! Cu atât mai mult atunci când vremea de afara te binecuvanteaza!
Eu mi-am făcut frumos temele, după un weekend plin, si sunt gata sa va dau întâlnire la REALITATEA TV, de la ora 18.30.
Întotdeauna o aparitie televizata e o provocare, un test pe care vreau sa-l trec cu bine. Nu ca mi-ar displace, dar pur si simplu, vreau sa ofer ceva nou si sa fiu, pe cat se poate, cu muzica mea, la înălțime.
Așa ca nu ma ratati. Am pregătit in tolba, intr-un decor feeric de vara, cântece pe care știu ca le iubiti. Firesc, va daruiesc si “GOODBYE!”, piesa ce ma bucur ca prinde si se aude deja la radio!
Ulterior, de la 20.00, ne delectam cu omagiul adus maestrului Dragomir, pe Favorit!
Seara pe cinste!
Tineti-mi pumnii!”
Paul Surugiu - Fuego
24 mai 2015


CINSTIRE ÎNAINTAŞILOR, ultima-ora.ro, 22 mai 2015 - articol semnat de Octavian URSULESCU

CINSTIRE ÎNAINTAŞILOR, ultima-ora.ro, 22 mai 2015 - 
articol semnat de Octavian URSULESCU

"Să ne bucurăm, dincolo de toate, că mai există 

oameni care respectă, prețuiesc valorile și mai ales
 nu uită cât datorăm acestora…"



Într-o perioadă în care nu mai există nici un fel de respect față de adevăratele valori, în toate domeniile (să ne mai mirăm că țara a ajuns unde este acum?), nici muzica ușoară nu putea face excepție. Corifeii genului, fie ei compozitori sau interpreți, sunt catalogați drept ”dinozauri”, la textierii profesioniști nu se mai apelează, rezultatul fiind ceea ce vedem și mai ales auzim de dimineață până seara: melodii ușurele, cu ”versuri” adesea jenante, agresând, nu o dată, limba română. Pe vremuri exista la radio și televiziune o cenzură a valorii, plus comisii de creație care nu permiteau să ajungă la difuzare toate inepțiile; când vom înțelege oare că democrație nu înseamnă triumful sub-culturii? Cât despre CNA, ce să mai vorbim? Este mai mult decât evident că acest organism nu reușește nicidecum să plivească buruienile care au crescut cât casa pe ogorul audio-vizualului…


În aceste condiții, reconfortant este efortul singular al unor artiști-realizatori de a promova adevăratele valori, neuitând să cinstească așa cum se cuvine pe acei creatori care ne-au dăruit clipe de inefabilă bucurie prin șlagărele lor. O asemenea întreprindere demnă de toată stima desfășoară, în fiecare duminică, seara, la TV Favorit, îndrăgitul Paul Surugiu – Fuego, în emisiunea pe care o realizează și o prezintă. Greu de înțeles cum mai are timp și pentru așa ceva, fiindcă este mereu pe scenă, în țară și peste hotare, în lungi turnee, materializînd noi și noi proiecte. În cel mai recent, intitulat ”Trăiesc”, l-a avut ca invitat de onoare, în concertele din România și din Republica Moldova, pe compozitorul Jolt Kerestely. Și să nu uităm că de fiecare dată spectacolele sale sunt costisitoare, au loc cu regie, decoruri, orchestră, deci departe de minima rezistență care se întâlnește prin alte părți. Doamna Elena Stoica, mare susținătoare a fenomenului artistic, ne-a relatat incredibila atmosferă de la Focșani, unde spectatorii din sala teatrului monument istoric au aplaudat și ovaționat minute în șir, în picioare, momentul culminant fiind atins atunci când Fuego a dat viață celebrei piese ”Copacul”. Revenind la emisiunea de televiziune de care aminteam, putem spune că este singura de acest fel de pe toate ”canalele” (în cazul unora chiar că e potrivit termenul!) TV în care, timp de 2 ore, nu evoluează decât nume de certă calitate, nu o dată din ”generația de aur” a muzicii ușoare, atât de hulită și de urgisită. E uimitor și demn de toată stima respectul pe care acest artist tânăr, de 36 de ani, el însuși compozitor și textier, îl poartă colegilor mai în vârstă, pe unii dintre ei neavând ocazia să-i cunoască (astfel, s-a dus cu o coroană la catafalcul lui Constantin Drăghici, lucru pe care nu l-au făcut colegii de generație ai acestuia…). Două sunt emisiunile recente care ne-au reținut atenția. Una din ele i-a avut în centrul atenției pe cei doi muzicieni Kerestely, Jolt (care împlinea 81 de ani!) și fiul său Andrei, la rându-i talentat compozitor și regizor muzical, între cei care au cântat în platou fiind Daniela Vlădescu, Stela Enache, evident Fuego (cu cântece de pe albumul de autor dedicat lui de ”Joly” și premiate de UCMR), tinerele Miss Mary (Maria Florea) și Alina Păun, nemaivorbind de un emoționant omagiu adus lui Gabriel Cotabiță, laureat cândva la Mamaia cu o melodie a lui Andrei. Cea de-a doua emisiune i-a fost consacrată regretatului mare autor de șlagăre Marcel Dragomir (iată că Fuego a făcut la TV Favorit ceea ce TVR n-a fost în stare…Dar, oare, mai e în stare de ceva?), între cei care l-au evocat pe compozitor și i-au cântat din titlurile faimoase fiind Marina Voica, Marina Florea, fiul compozitorului, Rareș Dragomir (el însuși compozitor și cântăreț, lansat la ”Școala vedetelor” a lui Titus Munteanu) și, firește, Paul Surugiu. Ce colaborare s-ar fi putut naște între sensibilul Fuego și Marcel Dragomir dacă acesta din urmă nu ne-ar fi părăsit atât de devreme! Să ne bucurăm, dincolo de toate, că mai există oameni care respectă, prețuiesc valorile și mai ales nu uită cât datorăm acestora…

Sursa: ultima-ora.ro

Autor: Octavian URSULESCU
22 mai 2015

FUEGO - “Suntem 100.000!”, FUEGO MUSIC Official, 21 mai 2015

FUEGO - “Suntem 100.000!”, 
FUEGO MUSIC Official, 21 mai 2015


“Iată că am ajuns, în opt luni, să ne-adunăm, suflet la suflet, pentru a spune povești muzicale, pentru a fi mai aproape și a ne opri, măcar câteva clipe pe zi, din tumultul existenței. Nu vă fie cu supărare, dar nu mă așteptam să fim atât de mulți într-un timp atât de scurt, mai ales că mulți dintre cei ce iubesc muzica și arta mea nu au cont pe rețelele de socializare.


Zic că acesta-i un motiv de sărbătoare! Cu atât mai mult cu cât celebrăm azi un praznic creștin luminos, Sfinții Împărați Constantin și Elena. Așadar, urez ani mulți sărbătoriților, iar nouă să ne crească numărul, conturând mai departe istoria despre frumos.
Am mai spus-o. Experiența aceasta cu Facebook-ul, deși depășită pentru unii, nu doar că m-a prins, dar mi-a reaprins dorința de a scrie, de a fi pe fază, de a vă spune, în diverse forme, lucruri noi despre mine și despre alții, în așa fel încât să nu ne pierdem în derizoriu. Și parcă nu-i ziua completă până ce nu vă scriu și nu vă citesc mesajele.
Vă mulțumesc că sunteți cu mine!
Să aveți zi liniștită!”
Paul Surugiu - Fuego
21 mai 2015

FUEGO – „Duminică seara, de la ora 18.30, mă puteți vedea pe REALITATEA TV, în cadrul emisiunii “ACASĂ LA OAMENII REALITĂȚII”, moderată de ALEXANDRA PĂCURARU”, FUEGO MUSIC Official, 20 mai 2015

FUEGO – „Duminică seara, de la ora 18.30, 
mă puteți vedea pe REALITATEA TV, în cadrul emisiunii 
“ACASĂ LA OAMENII REALITĂȚII”, moderată de ALEXANDRA PĂCURARU”, 
FUEGO MUSIC Official, 20 mai 2015


“Rar se întâmplă să pornesc, relaxat fiind, vreo șuetă melancolică în care să spun, câte-n lună și în stele, despre activitatea mea, despre cât am muncit, despre ce mă pasionează în prezent și mai ales, cum s-a schimbat viața mea în toți acești ani. Cu atât mai puțin la televizor. Uite că am acceptat invitația celor de la REALITATEA TV, de a realiza o poveste despre mine, înțesată cu muzică bună și premiere.


Astfel, duminică seara, de la ora 18.30, înainte de show-ul meu de la FAVORIT, de la 20.00, mă puteți vedea pe REALITATEA TV, în cadrul emisiunii “ACASĂ LA OAMENII REALITĂȚII”, moderată de ALEXANDRA PĂCURARU. De REALITATEA mă leagă amintiri plăcute, reușind, tot cu ajutorul vostru, să fiu timp de trei ani la rând, în 2005, 2006 și 2007, pe locul trei în cadrul evenimentului de marcă ZECE PENTRU ROMÂNIA, la categoria soliști.
Pentru că este în direct și desigur, într-un cadru special, sper ca vremea să țină cu noi, pentru a vă oferi o seară pe cinste, ce va răsuna cu muzică specială, poate cele mai bune piese din ultimii ani, precum și două cărți de vizită pentru mine. Nu știu dacă voi dezvălui secrete de “stat”, dar știu că îmi face plăcere să merg acolo unde un artist, care nu-i fixat pe scandal și alte picanterii, se poate exprima în voie, arătându-și munca așa cum se cuvine.
S-aveți zi răcoroasă!”
Paul Surugiu – Fuego
20 mai 2015

FUEGO - “Pentru a fi eu însumi mai bun trebuie să există o competiţie directă cu mine”, FUEGO MUSIC Official, 19 mai 2015

 FUEGO - “Pentru a fi eu însumi mai bun trebuie să 
există o competiţie directă cu mine”, 
FUEGO MUSIC Official, 19 mai 2015


“Cea mai bună lecție pe care-am primit-o eu de la viață este aceea că oricât ne-am propune, nu avem cum să programăm ceva. Le aliniem, le urmăm, dar niciodată datele certe nu rămân intacte până la final. În schimb, mai ştiu că pentru a fi eu însumi mai bun trebuie să există o competiţie directă cu mine. N-am fost perfect, dar nici n-am stat să aplec urechea la cei ce, din motive necunoscute şi deloc interesante, nu au fost bine intenţionaţi.


Mi-am zis că o competiție corectă este cea în care îmi demostrez mie că pot fi mai bun, că pot evolua și îndrepta lucruri ce mă pot ajuta. Aceasta îmi este și acum crezul artistic. Nu mă consider vreo vedetă, ci un simplu artist care cântă. Și o face din suflet, pentru toți cei care cred în vocea sa. Poate tocmai de asta de fiecare data nu am preferat decât să ies în evidență cu munca mea, cu melodiile mele. De ce? Viața este prea scurta și cred că avem mult prea puțin timp pentru a culege lauri în detrimentul artei adevărate, ce are nevoie de mult mai mult timp pentru a fi săvârșită.
Pentru că am amintit de evoluție, vreau să faceți o comparație.
Deși e frumos, vă propun un cântec din 2002, din perioada în care muzica latino avea întâietate. Spuneți voi, care perioada e mai apropiată de sufletul vostru?
Zi frumoasă să avem!”
Paul Surugiu - Fuego
19 mai 2015


https://www.facebook.com/FuegoFanClubFuegoRoman
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger