ULTIMELE NOUTATI

FUEGO - “MULTUMESC este cea mai simplă formă pentru recunoştinţă, respect şi răsplată a eforturilor”, FUEGO MUSIC Official, 30 martie 2015

FUEGO - “MULTUMESC este cea mai simplă formă 
pentru recunoştinţă, respect şi răsplată a a eforturilor”, 
FUEGO MUSIC Official, 30 martie 2015


“Dacă n-am primi șanse pentru a creşte, pentru a străluci, pentru a ne dobândi destinul, n-am fi la fel. Potecile s-ar împotmoli şi sigur lumina viselor noastre ar păli.
De asta trebuie să spunem MULTUMESC! Pentru tot! Şi-i uneori atât de simplu să aruncăm cu-acestă vorbă! 


Eu le mulţumesc zilnic celor ce-mi sunt echilibru, celor ce mi-au influențat parcursul, vouă şi educației ce nu mi-a dat oarecum voie să mă abat!
MULTUMESC este cea mai simplă formă pentru recunoştinţă, respect şi răsplată a eforturilor. Voi când ati mulțumit ultima data? 

Pentru că e început de săptămâna, plină de reușite, propun să ne delectăm cu un cântec mai vechi de-al meu, creat de ȘERBAN GEORGESCU, care e într-o stea şi căruia îi mulţumesc!”
Paul Surugiu - Fuego
30 martie 2015

FUEGO - “Cum nu pot să mă reîntorc în timp, am găsit un loc unic care m-a purtat, într-o seară răcoroasă, în lumea boemă din perioadă românească interbelică”, FUEGO MUSIC Official, 28 martie 2015

FUEGO - “Cum nu pot să mă reîntorc în timp, am
 găsit un loc unic care m-a purtat, într-o seară 
răcoroasă, în lumea boemă din perioadă
 românească interbelică”, 
FUEGO MUSIC Official, 28 martie 2015


“Uneori stau și mă gândesc cum ar fi fost dacă aș fi trăit în perioada interbelică. Tare-i poetică simțirea și cred sigur c-aș fi cântat cu același patos muzica românească. Da, da, aș fi fost cu siguranță, un cântăreț și-aș fi alinat inimile albastre. Indiferent de cum suntem acum sau de cum am vrea să fim, visele noastre ne pot plasa oriunde, atât timp cât putem visa în libertate, fără să ne impună cineva. 


Cum nu pot să mă reîntorc în timp, am găsit un loc unic care m-a purtat, într-o seară răcoroasă, în lumea boemă din perioadă românească interbelică. Am descoperit că uneori e suficient să petrecem câteva ore într-un spațiu cu zvâc, pentru a ne încărca bateriile, pentru a fi în dispoziția perfectă ce ne conduce către mai departe.
Astfel, în București, există un restaurant unic, unde-i atmosfera ludică, unde crezi că ești în urmă cu vreo 80 de ani. 


Zahana 33 - Palatul Odeon este motivul perfect pentru a te reîntoarce în vremurile de aur. E un spațiu primitor, cu parfum prozaic, unde se ascultă muzica interbelică. Desigur, nu se poate să nu vă spun și despre preparatele minunate, autohtone, cu spirit tradițional, o mâncare cu atitudine și ștaif. Aici te vei simți ca într-un film vechi pe care vei vrea sigur să-l revezi. E în incinta Palatului Odeon, zona Unirii. Chiar trebuie să mergeți.


Eu am avut ocazia să rememorez perioada de atunci cu ocazia spectacolului meu din anul 2011 - “UN SUFLET ROMÂNESC ÎN CÂNTECE DE-ODINIOARĂ”, pe care îl puteți urmări mâine seară, de la ora 20.00, pe FAVORIT TV. Zi liniştită!”
Paul Surugiu - Fuego
28 martie 2015

FUEGO - “Mai există și locuri în care, într-adevăr, te poți simți pe deplin artist”, FUEGO MUSIC Official, 25 martie 2015

FUEGO  - “Mai există și locuri în care, într-adevăr,
 te poți simți pe deplin artist”, 
FUEGO MUSIC Official, 25 martie 2015



Mai există și locuri în care, într-adevăr, te poți simți pe deplin artist. Unul dintre ele e Televiziunea Română. Încă-i bine aici, iar în ceea ce mă privește, există o oarecare idilă profesională. Aici am apărut, aici m-au cunoscut oamenii și tot prin intermediul oamenilor din televiziune am continuat să fac muzică, evoluând, într-o perioadă în care poate nu mai aveam suficientă dorință de a continua.


Azi, la emisiunea „IERI, AZI, MÂINE”, moderată de Corina Dănilă și realizată de marele om de televiziune, Carmen Movileanu, pe care o cunosc de peste 20 de ani, am fost emoționat. A fost asemenea unei radiografii, scurte, ce-i drept, a carierei mele, a modelelor și a momentelor speciale din arhiva televiziunii. O istorisire ce m-a emoționat, lăcrimând la un moment dat, copleșit de toată responsabilitatea pe care o am, aceea de a mă menține în continuare la același nivel.


Ne-ar fi trebuit mult mai mult timp pentru a vorbi despre tot. Dar până la o întâlnire viitoare vă atașez aici link-urile cu înregistrarea de azi. Seară liniștită!
Paul Surugiu - Fuego
25 martie 2015


Astăzi, 25 martie 2015, FUEGO a fost invitatul de marcă al emisiunii "IERI-AZI-MÂINE" în ziua dedicată muzicii uşoare, moderată de Corina Dănilă și realizată de Carmen Movileanu, o "călătorie în timp" emoţionantă, sensibilă, tandră, ce-a rezonat frumos, curat, profund, prin simpla modestie a celui invitat. Şi lacrima ni s-a unit cu-a sa... Ce amintiri frumoase, de ieri, de azi... Trecut, prezent şi-n viitorul cert "TRĂIESC". Frumos! Mulţumim mult! Felicitări artistului pentru ediţia de azi şi pentru întreaga carieră! 
Fan Club Fuego Romania 


GEORGE GRIGORIU - "Tu, cârlane, ai să faci carieră, ţi-o spun cu toată responsabilitatea!", Fan Club Fuego Romania, 25 martie 2015

GEORGE GRIGORIU - "Tu, cârlane, ai să faci carieră, 
ţi-o spun cu toată responsabilitatea!", 
Fan Club Fuego Romania, 25 martie 2015


FUEGO, pe numele său real - PAUL CIPRIAN SURUGIU, este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de muzică ușoară din România dar și de muzică etno, pop, dance și populară.
Fuego s-a lansat în anul 1993 la Festivalul de la Mamaia, interpretând muzică latino.  


Atmosfera festivalului l-a impresionat pe Paul, iar inima îi bătea într-un ritm galopant. Maestrul GEORGE GRIGORIU l-a ascultat la ultima repetiţie şi a zâmbit mulţumit. Cele două piese - "Mica mea păpuşă cu ochi verzi" şi "Ne vom vedea în vacanţa mare, din nou la mare", i se potriveau şi au avut un impact puternic la public. Paul le-a interpretat ireproşabil. A avut un succes enorm, a fost aplaudat îndelung la scenă deschisă şi a primit foarte multe flori. Era aproape sigur că va lua măcar o menţiune, după felul cum l-a primit publicul. Din păcate nu a luat nimic. "Cârlane, ai fost extraordinar! Ţi-o spun cu sinceritate şi din tot sufletul. Şi eşecul face parte din cariera muzicală. Priveşte-ţi discipolul şi ai să-mi dai dreptate. Tu, cârlane, ai să faci carieră, ţi-o spun cu toată responsabilitatea!" (George Grigoriu)


Azi, adolescentul de altădată, a devenit ceea ce i-a prezis mentorul său, plecat într-o stea, dar care şi-a lăsat o amprentă puternică pe cariera artistică a lui FUEGO. Odată cu trecerea anilor, artistul a fost recompensat de dragostea publicului, iar premiile nu au încetat să apară. De atunci şi până în prezent a lansat peste 28 de albume de studio, a înregistrat peste 600 de cântece ce i-au adus cinci discuri de aur şi două de platină. Albumul de debut a fost lansat în 1994, „O viaţă”. A absolvit Şcoala Populară de Artă din Cluj, a urmat cursurile Facultăţii de music-hall la clasa prof. Marius Ţeicu, fiind declarat “Cea mai bună voce a promoţiei” şi a absolvit Facultatea de Teatru din cadrul Universităţii Ecologice din Cluj.


A luat trofeul de cristal la festivalul „Şlagărul de aur” de la Minsk, premiul doi la Festivalul „Aurelian Andreescu”, premiul pentru cea mai bună voce a anului, acordat de Fundaţia pentru Tineret „Fan-club Bucuresti” în anul 2000. În 2001 a luat şi premiul pentru cel mai bun album de colinde al anului, „Spre rai”.
Una dintre cele mai frumoase colaborari a fost cea cu Irina Loghin, alături de care a susţinut o serie de concerte, intitulate "Mama şi Fiul".


O altă etapă importantă din cariera artistului a fost momentul întâlnirii cu marele pot basarabean - Grigore Vieru.


Deşi a fost comentat şi contestat de-a lungul timpului, Fuego nu a făcut rabat de la drumul său. Şi-a văzut conştiincios de treabă, a cântat ce i-a plăcut, a abordat mai multe genuri muzicale, de la pop, latino la muzică populară, până la memorabile colinde şi muzică uşoară. A refuzat să facă compromisuri pentru a fi în centrul atenţiei şi asta a atras de partea sa dragostea oamenilor pe care îi face să se simtă români prin muzica sa.


Dar despre tot acest parcurs artistic vom afla mai multe, în această după-amiază, în cadrul emisiunii "IERI-AZI-MÂINE", moderată de Corina Dănilă, pe TVR2, începând cu ora 16,00. Nu rataţi o emisiune de colecţie în care veţi descoperi un "suflet de artist", aşa cum se înfăţişează el pe "altarul muzicii" - modest, iubitor de oameni şi de frumos, dar mai ales SINCER!


Vizionare plăcută!

FUEGO - Invitat la „IERI-AZI-MÂINE”, în ziua dedicată muzicii uşoare, 25 martie 2015, de la ora 16.00

FUEGO - Invitat la „IERI-AZI-MÂINE”, în ziua dedicată 
muzicii uşoare, 25 martie 2015, de la ora 16.00
TVR VĂ RECOMANDĂ - Invitaţi de marcă şi
 momente de aur la „IERI-AZI-MÂINE” - 
moderator: Corina Dănilă


De luni până vineri, la „IERI-AZI-MÂINE” redescoperim cele mai frumoase momente din istoria muzicii, filmului, teatrului sau divertismentului. În această săptămână, la TVR 2, de la 16:00, ne întâlnim cu Petre Pană, Monica Ghiuţă, FUEGO şi Radu Gabriel.
Mijlocul săptămânii ne aduce un invitat special. Pentru ziua dedicată muzicii uşoare, la „IERI-AZI-MÂINE” ne întâlnim cu FUEGO. Pe 25 martie, de la ora 16:00 vorbim cu Fuego - sau pe numele său adevărat Paul Ciprian Surugiu - despre muzica românească şi facem o „călătorie în timp”, când vom da peste câteva din primele cântece pe care artistul le-a interpretat pe scenă. Absolvent al Facultății de Teatru, Fuego a început cariera muzicală colaborând cu Marius Ţeicu şi Carmen Aldea Vlad, iar în 1993 a participat pentru prima oară la Festivalul Mamaia.


De luni până vineri, Corina Dănilă ne aduce „amintiri pentru viitor”. Timp de 60 de minute, avem cele mai bune materiale din Arhiva de Aur a TVR, cele mai îndrăgite personalităţi şi cele mai frumoase poveşti.


Această emisiune îşi propune să readucă în atenţia oamenilor adevăratele modele şi valori ale societăţii. Iar acest lucru va fi făcut cu ajutorul materialelor. „Noi toţi cei care mai credem încă în idei şi în experienta dezvăluită, ar trebui să devenim depozitarii acestor poveşti, pentru că toţi aceşti oameni ne pot ajuta să înţelegem încotro ne îndreptăm ca neam. Iar imaginile din Arhiva Televiziunii Române sunt încă o dată dovada faptului că geniile şi elitele creează şi desavârşesc un neam”, mărturiseşte Corina Dănilă, gazda emisiunii.


Ediţia este disponibilă online pe TVR+.
Sursa: tvr.ro
23 martie 2015

FUEGO - Concert extraordinar la Galleria Mall, Piatra Neamț: “În Moldova, oamenii știu să se distreze”, FUEGO MUSIC Official, 23 martie 2015

FUEGO - Concert extraordinar la Galleria Mall, 
Piatra Neamț: 
“În Moldova, oamenii știu să se distreze”, 
FUEGO MUSIC Official, 23 martie 2015


"Iată-mă și cu povestea promisă. V-am zis, nu știu exact cum s-a brodit, dar tare m-a prins virusul denumit generic Facebook. Este motivul perfect pentru a scrie și modalitatea prin care putem fi atât de aproape.


Am concertat la Piatra Neamț, la Galeria Mall. Toate bune și frumoase, s-ar putea zice. Lume multă, peste 1000 de persoane, aglomerație și atmosferă de petrecere. 


Ei bine, imaginați-vă cum e când adaugi acestui peisaj ceva moldovence cu atitudine, puse pe distracție. Eu le-am oferit pe lângă cântece, lalele proaspete, dar nu a fost chip și aprige cum sunt, s-au bucurat de tot momentul ca nimeni altele. Ce-i drept, în Moldova, oamenii știu să se distreze. Nu zic că alte zone ar sta rău la acest capitol, dar aici există ceva ce nu-i lasă să stea pe scaune nici de-ar vrea.


Orașul Piatra Neamț e așa cum îl știu de ani de zile. O bijuterie liniștită și tăcută la poale de munte. De Piatra mă leagă începuturile mele, având aici unul dintre primele spectacole, împreună cu Draga Olteanu Matei și Rodica Popescu Bitănescu, care m-au ajutat atunci și de asemenea, primele evenimente private. Asta a făcut ca timp de aproape doi ani, să fac naveta în fiecare week-end pentru a cânta aici. Știam de atunci că în orașul acesta se mănâncă bine. Cel puțin tradițional, căci de fiecare dată când ajung în zonă poposesc la Hanul Troian, spre Bicaz, la doamna Fodor, unde-i mâncare bună românească. 


Dar ieri am descoperit un alt loc pe care vi-l recomand. Ce să-i faci, dacă-s gurmand? Așa că, dacă ajungeți la Piatra, trebuie neapărat să mâncați crepes, niște clătite gustoase cu tot felul de umpluturi cu specific mexican. După asta, pentru că-i exact la bază, vă plimbați cu telecabina.
Zic s-avem zi și săptămână pe cinste!"
Paul Surugiu - Fuego
23 martie 2015


FUEGO - invitat special în emisiunea "Astăzi Sărbătorim", în exclusivitate la AS TV Bistriţa, în perioada Sărbătorilor Pascale

FUEGO - invitat special în emisiunea "Astăzi Sărbătorim", în exclusivitate la AS TV Bistriţa, în perioada Sărbătorilor Pascale


"Fuego a ales emisiunea "Astăzi Sărbătorim" pentru întâlnirea cu telespectatorii bistriţeni. O ediţie specială ce va fi difuzată în perioada sărbătorilor de Paşti în care Fuego vorbeşte deschis despre Ardealul lui drag, despre prietenii de la Bistriţa, despre profesionalism şi muzică. O întâlnire de sărbătoare, în exclusivitate, la AS TV Bistriţa. 


Mulţumesc Fuego, mulţumesc Romanescu Dora Alina!"

Menuţ Maximinian, moderator şi realizator 
al emisiunii "Astăzi Sărbătorim"


Pentru noutăţi privind activitatea artistului Paul Surugiu - Fuego, accesaţi şi daţi Like/Imi place paginii oficiale de facebook FUEGO MUSIC Official


FUEGO - “E o încântare pentru mine să pot merge în emisiuni ce promovează frumosul din arta românească, iar muzica-i la loc de cinste”, FUEGO MUSIC Official, 21 martie 2015

FUEGO - “E o încântare pentru mine să pot merge 
în emisiuni ce promovează frumosul din arta 
românească, iar muzica-i la loc de cinste”, 
FUEGO MUSIC Official, 21 martie 2015


„Ziua buna, prieteni dragi! 
M-am trezit acum cu gândul la povestea pentru voi, mai ales ca am pornit pe-ale patriei drumuri, la Piatra Neamț, unde ii aștept pe toți la Galeria Mall Piatra Neamț, de la ora 18.00, pentru un concert cum n-a mai fost de ceva vreme.

Aseara, m-am prezentat la el, PSIHOLOGUL MUZICAL, ANDREI PARTOȘ, într-o noapte a cântecului românesc. După 20 de ani de activitate pe scena românească, cred că am nevoie de un consult avizat și interactiv si m-am simtit minunat. 


Lăsând gluma la o parte, spun că-i o încântare pentru mine să pot veni în emisiunea ce promovează frumosul din arta românească, în locul în care muzica-i la loc de cinste.



Nu se putea oarecum să nu avem și prescrieri. Așa că, de data aceasta, cu risc asumat, îmi permit umil să-i prescriu psihologului viață îndelungată, unde și frecvențe pozitive către românii care au nevoie de melodie și de radio făcut cu simț de răspundere. La toate acestea adaug și dorința mea de a reveni. Cele câteva ore sunt prea scurte!”
Paul Surugiu – Fuego
21 martie 2015


Superbă emisiune! A fost un dialog "muzical" încântător... Timp de mai bine de 3 ore, in compania ta şi a iscusitul moderator, am avut sentimentul că depănăm, împreună, istoria unui cântec şi a unui destin, care s-a scris şi se scrie cu litere de suflet de peste 20 de ani. Ăsta-i miracolul tău, al nostru şi-l TRĂIM frumos, cu entuziasm, bucurie, respect şi recunoştinţă. Mulţumim, pentru tot...  Să ai drum luminat spre Piatra Neamţ! Zi cu energii positive!”

FUEGO - invitat special la cea de-a VIII-a ediție a evenimentul „Femeia europeană”, timponline.ro, 20 martie 2015

FUEGO - invitat special la cea de-a VIII-a ediție a evenimentul
 „Femeia europeană”, 
timponline.ro, 20 martie 2015


Fundația “Doris” prin Doris Moldovan împreună cu Centrul Cultural Municipal „George Coșbuc” și TV Bistriţa, a organizat, pe 19 martie a.c., a VIII-a ediție a evenimentul „Femeia europeană”.


În cadrul evenimentului care s-a desfășoară la Teatrul de vară de la ora 18.00, au fost premiate valorile din județ, iar invitat special a fost FUEGO.
Fuego a susţinut un recital la final, fiind răsplătit cu multe aplauze de cei prezenţi, veniţi în număr mare să îl vadă, să obţină autograf şi să îi cumpere ultimele albume.





În drum spre Bistriţa, artistul a scris pe Facebook: „Dragu-mi-i în România mea! Zău ca sunt fascinat de fiecare drum parcurs în ţara asta mândră. Păcat e însă că uneori nu-şi poate arăta semeţia pe deplin.
Revenind acasă, în Transilvania de poveste, am refăcut parcă poveştile copilăriei şi mi-am adus aminte de zilele în care traversam timpul, gândindu-mă la marile scene. Azi, de pe ele, gândul ma reîntoarce la vremea în care alergam printre vise. Pe drum, zăbovind la poalele Apusenilor, am descoperit ce minuni au creat saşii români pe pământul de mii de ani al dacilor. Popasuri în care n-ai cum să nu simţi influenţa vremilor şi a civilizaţiei. Şi sincer, Apusenii trebuiesc neaparat strabătuţi, căci ascund, în înăţtarea lor către seninul vşsniciei, nenumărate locuri pe care nu le-ai mai văzut în alte părţi”.
Autor: Cristiana Sabău
Sursa: timponline.ro
20 martie 2015


Pentru noutăţi privind activitatea artistului Paul Surugiu - Fuego, accesaţi şi daţi Like/Imi place paginii oficiale de facebook FUEGO MUSIC Official


 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger