ULTIMELE NOUTATI

FUEGO - “În premieră, pe 14 februarie, "Testament", spectacolul dedicat marelui poet Grigore Vieru, ajunge acasă, acolo de unde a pornit genialitatea, la Chişinău!”, FUEGO MUSIC Official, 31 ianuarie 2015

FUEGO - “În premieră, pe 14 februarie, 
"Testament", spectacolul dedicat marelui poet Grigore Vieru, 
ajunge acasă, acolo de unde a pornit genialitatea, la Chişinău!”, 
FUEGO MUSIC Official, 31 ianuarie 2015


“Lume, lume! Mare eveniment, mare!
În premieră, pe 14 februarie, "Testament", spectacolul dedicat marelui poet Grigore Vieru, ajunge acasă, acolo de unde a pornit genialitatea, la Chişinău!
Astfel, chiar de ziua poetului, când ar fi împlinit 80 de ani, joc în Chişinau, la Filarmonica Naţională "Serghei Lunchevici", de la ora 17.00.
Bucuria-i deplină, pentru că ştiu sentimentul de patriotism al moldovenilor, iar lecţia noastră, construită cu teatru, muzică şi poezie, vorbeşte despre asta.
Informaţii pentru bilete găsiţi la numarul de telefon: 00373 22 222734.


Şi ce cadou aş fi putut să-i ofer maestrului decât acela de a face ca versul său să fie auzit chiar în satul natal. Pentru asta, pe 16 februarie, voi duce "Testamentul său literar", interpretat de mine, în Pererita, la Casa de Cultură din localitatea de unde a luat fiinţă inspiraţia şi simplitatea versului pur românesc.
Vă aştept cu drag! Şi nu uitaţi de mâine! Lansăm afişul turneului de primavară, oraşele în care ajung şi vă povestesc despre ce va fi vorba în minunatul spectacol!
Zi frumoasă!”
Paul Surugiu – Fuego
31 ianuarie 2015

INTERVIU FUEGO – “Sunt un om ca oricare altul”, Ziarul “Ring”, 27 ianuarie 2015

INTERVIU FUEGO – “Sunt un om ca oricare altul”,
Ziarul “Ring”, 27 ianuarie 2015


Revenit din Israel, unde a susţinut câteva concerte, Fuego şi-a deschis sufletul şi a dezvăluit, pentru "ring", ce "gest extrem" a făcut. În faţa unui ceai, Paul Surugiu ne-a vorbit despre el, despre oamenii din jurul lui, despre ce-i place să facă atunci când nu e pe scenă, dar şi despre proiectele sale.
Dacă ar fi să schimbi ceva la lumea care ne înconjoară, ce ai elimina?
Ura, răutatea şi uşurinţa care-i face pe unii să judece. E uşor a pune etichete şi a face umor dintr-un fotoliu. Şi nu neapărat pentru că aş fi eu un pacifist, ci, pur şi simplu, cred că lumea mare e destul de obosită ca să o mai încărcăm şi noi cu drame, răzbunări şi judecăţi fără acoperire.
Care este cel mai frumos cântec din toate timpurile, în opinia ta? 
Povesteam pe Facebook, zilele astea, că muzica, pentru mine, e terapie. Fiecare cântec, dacă e construit din emoţie şi cu scopul de a crea emoţie, câştigă din start publicul. Sau, cel puţin, o anumită parte a lui. Totuşi, ca să îţi răspund, cred că cel mai înălţător cântec, cea mai cuprinzătoare şi ponderată melodie, cu mesaj, linie şi voce, este "My Way", în varianta marelui Frank Sinatra.
Ce artişti îndrăgeşti şi cu cine ţi-ar plăcea să colaborezi? 
Eu ţin la toţi colegii mei. Fiecare îşi face treaba bine şi cântă pentru categoria sa de public. Îi iubesc pe cei care sunt conştiincioşi, asemeni mie. Admir vocile bune şi pe cei care găsesc resurse pentru a se reinventa. Am toată stima pentru cei care fac spectacole mari sau turnee şi vând bilete într-o perioadă în care toată muzica e pe internet, iar oamenii nu mai au răbdare şi nici resurse pentru a-i vedea pe artiştii pe care îi iubesc. Aş colabora cu Andra, alături de care am mai cântat, cu Nico, Paula Seling, Delia, Horia Brenciu… Provocările muzicale ne fac întotdeauna să vrem mai mult de la noi şi să fim mai buni.
Ce crezi că îi face pe oamenii să te iubească?
Sinceritatea mea de pe scenă, simplitatea mesajului şi faptul că promovez mesaje de viaţă comune, calde, frumoase, de care e nevoie în permanenta nelinişte. Sunt un om ca oricare altul. Deloc spectaculos, aş zice eu. Îmi place să-mi fac treaba temeinic, în felul meu, să compun, să cânt, să caut în permanenţă noi şi noi simboluri, noi motive pentru a continua şi pentru a-mi duce mai departe visul.
Care este ultima mare "nebunie" pe care ai făcut-o? 
Nu sunt amator de lucruri extreme şi, sincer, nici nu prea am timp de aşa ceva. Dar dacă e ceva nou şi spectaculos şi reprezintă o provocare artistică sau de viaţă, nu ezit să spun "da". Totuşi, ultimul "gest extrem" pe care l-am făcut a fost în perioada aceasta, când, la recomandarea prietenilor, am vizionat un serial. Cum sunt mare cinefil, nu las să-mi scape tot ce merită văzut, căci filmul, deşi e ficţiune, are simbol şi esenţă pentru realitate. Revenind la serial, l-am urmărit în şase zile, adică cinci sezoane! În total, 62 de episoade. M-a captivat şi am zis că trebuie să descopăr cât mai rapid ce şi cum. Puteam trişa şi trece direct la final, dar pierdeam bucuria de a afla sfârşitul după ce am văzut toate momentele. Serialul este "Breaking Bad".


Care este ultimul loc din lume ce l-ai vizitat şi unde nu ai fost şi ai vrea să mergi? 
La începutul lui ianuarie am fost în Israel. Îmi place să călătoresc, să descopăr noi lumi şi orizonturi, tocmai de asta accept fiecare părticică de lume nouă pe care o văd ca pe o provocare. Şi chiar dacă am mai văzut un loc, nu-i nimic. De fiecare dată e altceva, iar eu sunt altul. Se întâmplă ca în viaţă. Timpul ne schimbă şi percepem diferit sentimente, oameni şi spaţii în fiecare moment al existenţei noastre. N-am apucat încă să ajung în Rusia, deşi este aproape, şi n-am călătorit încă în spaţiile de lume care vin cu altă tradiţie, gen India sau Thailanda.
Ce crezi despre fericire? Când şi unde te-ai simţit cel mai fericit? 
Nu există un top al fericirii. Mă simt cel mai fericit pentru că fac ceea ce-mi place, pentru că mă pot bucura de mama, pentru că sunt un om liber, pentru că mă pot trezi dimineaţa fără dureri... Fericirea este fix acel lucru pe care nu-l avem, dar ni-l dorim. Nu poate fi descrisă în cuvinte şi este diferită de la om la om. E ca şi cum ai avea un pahar care e aproape plin, dar căruia îi lipseşte ceva.
Pentru ce greşeală manifeşti cea mai mare toleranţă? 
Pentru greşelile mele (râde). Oamenii sunt făcuţi să greşească. Important este să şi le asume, să extragă lecţia potrivită din fiecare şi, ulterior, să încerce să nu le repete. Iert greşelile involuntare, care se petrec din necunoaştere, fără o direcţie anume. 



Unde ţi-ar plăcea să trăieşti? 
Oriunde aş putea face acelaşi lucru ca aici. Să cânt. Oriunde aş avea alături de mine prietenii dragi şi familia. Dar mie îmi place în România. Mă regăsesc şi mă regăseşte, iar muzica mea aici are ecou. 
Ce faci acum? Ce planuri ai pentru perioada următoare? 
Câte pagini îmi oferiţi pentru acest răspuns?! Pot să-ţi spun că nu-mi place să stau, asta e cert. Publicul mă aşteaptă şi trebuie să-i fac pe plac. Astfel, începutul de an se arată plin pentru mine. Plec într-un turneu mai mic, în februarie, cu piesa de teatru "Testament", în Republica Moldova, exact în perioada în care maestrul Grigore Vieru, mentorul meu, ar fi împlinit 80 de ani. Şi cum toţi spun, râzând, că sunt într-un permanent turneu, nu vreau să-i dezamăgesc şi să rămână fără glume şi subiecte, aşa că, în luna aprilie, plec într-un alt turneu naţional. 10 oraşe, orchestră mare, cele mai frumoase cântece de dragoste. Lansez atunci şi un "best of". Pe 1 februarie, pe pagina mea de Facebook, voi anunţa în premieră proiectul, afişul şi toate detaliile. Vedeţi voi, atât timp cât oamenii vin, cer, plătesc bilet, eu nu pot fi decât fericit. Între timp, am şi piese noi, un single la care lucrez de zor şi alte surprize pentru admiratorii mei.



"Nu aş renunţa niciodată la bun-simţ. E pe cale de dispariţie şi, cu cât trece mai mult timpul şi văd ce e în jurul meu, îmi dau seama că e o bogăţie căreia îi creşte valoarea înzecit.", PAUL SURUGIU.


sursa: zirulring.ro
27 ianuarie 2015

Postat de:

FUEGO - “Steagul teatrului românesc se înalță pentru el, pentru marele FLORIN PIERSIC”, FUEGO MUSIC Official, 27 ianuarie 2015

FUEGO - “Steagul teatrului românesc se înalță 
pentru el, pentru marele FLORIN PIERSIC”, 
FUEGO MUSIC Official, 27 ianuarie 2015


„Cum mi-s eu calm, mare la sfat, am fost mereu asemănat cu cel ce astăzi își serbează ziua. N-ai zice că nu suntem din același aluat, dar nu, nu am încercat niciodată să împrumut din înțelepciunea sa. Asta-i imposibil, pentru că el însuși este un titan al oratoriei, captând atenția ca nimeni altul. Am zis mereu că e actorul cuvântului, jucând vorba. Iar camera l-a iubit mereu și-l va păstra în memoria sa pentru eternitate.
Mai jos, îmi făcea urări de ziua mea. Astăzi se cuvine să-i flutur eu flamuri. Steagul teatrului românesc se înalță pentru el, pentru marele PIERSIC, care-i bun de patrimoniu național. Idol al mai multor generații, Florin Piersic este actor de farmec, care-a iubit scena asta mare a țării, în film și-n teatru, cu toată suflarea sa.


Eu doar îi mulțumesc! Pentru MĂRGELATU, pentru toate rolurile copilăriei, pentru pasiunea sa, pentru cuvânt și pentru lecții. Ne leagă multe momente, dar de neuitat este cel de pe aeroportul din PARIS. Veneam spre România. Noi, doi ardeleni.

După ce-am dat autografe, ne-am pitit în avion. Eu doritor s-ajung acasă mai repede. El, dornic de a fi în mijlocul oamenilor. Mi-a zis că meseria asta de artist nu se pierde din mână, și că orice aș face în lumea asta, nu trebuie să slăbesc profesional. După lecția oferită învățăcelului, s-a ridicat, ne-a făcut prezentarea în avion și tot zborul a vorbit cu pasagerii mai ceva ca-n Poiana lui Iocan.

Cred că marile valori ale neamului românesc trebuiesc aplaudate și amintite! Ele ne-au mai rămas, ele ne salvează și tot ele ne vor purta numele peste ani și ani!

LA MULȚI ANI, MAESTRE FLORIN PIERSIC!
SĂ NE TRĂIEȘTI MULT ȘI BINE!” 
Paul Surugiu - Fuego
27 ianuarie 2015

Postat de:

FUEGO - “Provocat de “mai multe ori în viață”, am îmbrăcat cu onoare și costumul popular românesc”, FUEGO MUSIC Official, 25 ianuarie 2015

FUEGO - “Provocat de “mai multe ori în viață”, am îmbrăcat
cu onoare și costumul popular românesc”, 
FUEGO MUSIC Official, 25 ianuarie 2015


“Dintotdeauna am îndrăgit cântecul popular românesc, dar vă spun un secret, am învățat să-l iubesc pe parcursul activității mele. Pe la începuturi, nici nu credeam că pot cânta folclor, nu-mi imaginam că voi interpreta pe marile scene cu cele mai importante și emblematice nume ale tradiției românești sau că voi ajunge să imprim albume de muzică populară și chiar să-mi placă.


Nu-i cool să iubești folclorul, dar e o datorie să-l cunoști. De acolo provii, acolo-s rădăcinile și parte din tine simte cu toată inima sunetul popular al meleagurilor tainice ce-ți sunt leagăn. Și zău că România asta a noastră are o comoară muzicală ce dăinuie de sute de ani. Are doina, durerea glasului, are horele și sârbele, are tradiție, are patos. Continuitatea i-o oferim noi, cei ce prețuim folclorul. E firesc să nu fie la modă. Dar nu-i la modă să-l contești și ești cu atât mai în afara trendului dacă ignori o bogăție atât și-atât de sublimă.


Eu cânt și-am cântat mereu cu plăcere folclor. Provocat de “mai multe ori în viață”, am îmbrăcat cu onoare și costumul popular românesc. Cred că muzica populară ne-alină, ne dă contur, surprinde exact seva și conștiința aceea veche, pe care-am clădit o nație. N-aș putea să vorbesc despre folclor și să nu pomenesc de virtuosul dirijor, talentat român, o enciclopedie de cântec popular – NICOLAE BOTGROS.


Azi îl sărbătorim, iar eu personal am numeroase amintiri, în schimb știu că n-aș fi iubit și n-aș fi redat atât de înalt folclorul fără ajutorul său. Ani mulți îi doresc și inspirație! Să ne trăiești Colea, MARE ROMÂN!”


Paul Surugiu - Fuego
25 ianuarie 2015


Noi nu putem decât să te felicităm pentru această latură artistică, pe care o promovezi şi-o onorezi cu înalt nivel, la rangul de virtute, cu-o imensă calitate de a plasa folclorul pe locul său de cinste în sufletul românilor, ce parte sunt din spaţiului mioritic, şi cauza-i serveşti drept inspiraţie şi călăuză! La mulţi ani, Nicolae Botgros! Prin voi, artiştii - culegătorii permanenţi din cultul popular cel autentic, ne conservăm ca buni creştini - români, păstrând tradiţia ca zestre.
„Eu cred că veşnicia s-a născut la sat.
Aici orice gând e mai încet,
şi inima-ţi zvâcneşte mai rar,
ca şi cum nu ţi-ar bate în piept,
ci adânc în pământ undeva.
Aici se vindecă setea de mântuire
şi dacă ţi-ai sângerat picioarele
te aşezi pe un podmol de lut.”
(„Sufletul satului”, Lucian Blaga)
Fan Club Fuego Romania


FUEGO - “HAI SĂ-NTINDEM HORA MARE!”, FUEGO MUSIC Official, 24 ianuarie 2015

FUEGO - “HAI SĂ-NTINDEM HORA MARE!”,
FUEGO MUSIC Official, 24 ianuarie 2015


“Unirea Mică! Ce hore făceam în copilărie și cum celebrau oamenii acest eveniment! Azi, Moș Ion Roată-i pe Facebook, iar Marea Adunare nu mai sărbătorește în stradă sau pe malul Milcovului, ci pur și simplu privește nepăsătoare la televizor, sau la mall, pentru că ne-am pierdut, sincer, din unirea de cândva.


Deși-s ardelean eu trăiesc cu toată ființa ziua de azi pentru că sunt mândru fiu adoptat de Moldova și locuiesc în minunata Țară Românească. România prindea, în 1859, suflet. Atunci lua ființă puterea românească, ce-i dusă peste vremi, până în prezent. 
Cei doi s-au distanțat, asta e drept, iar interesul comun nu mai e la mare căutare, dar cred că România trebuie sărbătorită azi, pentru că-i ziua ei istorică, pentru că trebuie să ne cunoaștem istoria și pentru că-i de bun simț s-avem habar de momentele cruciale ale formării noastre.


Urările de azi se adună toate într-un cântec. Zic eu, ce-ar fi să vă arăt cum interpretam celebra HORĂ A UNIRII la vârsta de patru ani. Mulțumirile se îndreaptă către magnetofonul “KASHTAN”. Tare mi-a marcat începutul. Ai mei mă doreau artist de mic, iar mie îmi făcea plăcere să ofer reprezentații. Numai înregistrate. Așa am strâns atunci o mulțime de cântece, învățate de la părinții care trăiau și ei, odată cu mine, fiecare notă și tresărire și poticnire din momentele artistice.


Așadar iată, în premieră, Paul Surugiu cântă României Mari. Încă de acum 34 de ani. Scuzați poticnirile, surprindeți patosul și nu uitați că atunci împodobeam bradul singur, fără mama . La mulți ani, România mea!



Pe final, dedicația pentru voi și pentru România aparține prietenei mele dragi, STELA ENACHE, un om de excepție și o artistă specială, voce veșnică a tuturor anilor de liceu românești. Azi e și ziua ei! LA MULȚI ANI, STELA ENACHE!”


Paul Surugiu - Fuego
24 ianuarie 2015

LA MULȚI ANI, STELA ENACHE! Timp, încotro mergi? Stela Enache împlineşte astăzi 65 de ani!, Fan Club Fuego Romania, 24 ianuarie 2015

LA MULȚI ANI, STELA ENACHE! 
Timp, încotro mergi? Stela Enache împlineşte astăzi 65 de ani!, 
Fan Club Fuego Romania, 24 ianuarie 2015


“Ani de liceu” şi vocea de excepţie a Stelei Enache, vor rămâne pentru totdeauna în amintirea unor generaţii întregi!
“Timp, încotro mergi, spre ce meleaguri noi grăbit alergi … “.
Către meleagurile neasemuite ale cântului s-a îndreptat, încă din copilărie, destinul celei ce a deschis ”dimineți albastre” în muzica românească - STELA ENACHE.


Un destin amplu, construit pe notele și sunetele ce i-au servit drept inspirație și care l-au definit ca fiind un tot demn, modest, sincer și decent.
Fuego a avut onoarea să ne-o dezvăluie, printr-un interviu relaxat, pe Stela Enache,  în cadrul emisiunii ” Fuego și prietenii” de pe Favorit TV, într-o ediție memorabilă, din 11 mai 2013.
Printre gânduri, poze și tolbe de amintiri, artista a vorbit despre ceea ce a însemnat muzica în viața ei, despre fiorul care a determinat-o să se dăruiască pe deplin acesteia, despre suflet și “prefețe enigmatice” și poate, mai presus de orice, despre relația specială pe care a avut-o cu Florin Bogardo, soțul și prietenul ei, sprijinul și maestrul ei, unul dintre compozitorii care au conturat identitatea artei românești.


Pe 10 octombrie 2014, FUEGO a revenit la Piteşti, într-un spectacol extraordinar de muzică uşoară dedicat maestrului JOLT KERESTELY, alături de STELA ENACHE.


"Am fost onorat să o pot avea pe scenă, într-un micro-recital de senzaţie, pe STELA ENACHE. Prietena mea, în continuare o muză, vocea anilor de liceu şi a câtorva din piesele geniale ale celui ce i-a fost soţ, marele compozitor FLORIN BOGARDO, ne-a electrizat la propriu pe toţi. Ne-a încântat. L-am urat pe Joly şi am fost împreună, fericiţi că publicul a putut sărbători, împreună cu noi, această gală a muzicii adevărate."
Paul Surugiu - Fuego
Mai jos, câteva imagini - amintiri pentru vecie!


Așa este: "Când dragostea vorbește, vocile tuturor zeilor par adormite în armonia raiului." (W. Shakespeare)

FUEGO - “Pentru mine, scena-i ca un virus”, Spectacol “TESTAMENT”, Teatrul „Al. Davila”, Piteşti, 12 februarie 2015, FUEGO MUSIC Official

FUEGO - “Pentru mine, scena-i ca un virus”, 
Spectacol “TESTAMENT”, Teatrul „Al. Davila”, Piteşti, 12 februarie 2015,


“Știți că mi-e drag să joc și să mă joc. Să îmbin teatrul cu muzica, stările cu versul și astfel să dau naștere unor momente pe care, zic eu, că n-ai cum să le uiți. Și nu nepărat pentru că aș fi eu un actor fenomenal, dar fac asta din pasiune. Și versul se transmite așa cum trebuie atunci când crezi cu adevărat în esența lui.


Știți, spectacolul “TESTAMENT” mi-a oferit această șansă. Poate tocmai de asta, în toamnă, pregătesc un alt proiect spectaculos de muzică, teatru și poezie. Și dacă atunci când sunt pe scenă văd în sală oameni care plâng, sau unii care râd, reacționează și cântă cu mine, îneamnă că da, iată, mi-am atins țelul, am făurit emoția. Când treci dincolo de cortină, rămâi doar tu artistul, opera și publicul. Și trebuie să le joci și să te joci cu toate.


Pentru mine, scena-i ca un virus. Nu prea mă pot vindeca de el. Mă tratez în schimb, tot cu scenă. Astfel că, pe 13 februarie, la teatrul de care mă leagă cele mai frumoase amintiri teatrale ale activității mele, "Alexandru Davila" din Pitești, jucăm din nou, în sala “LIVIU CIULEI”, spectacolul “TESTAMENT” - OMAGIUL ADUS MAESTRULUI MEU, GRIGORE VIERU.


Asta pentru că pe 14 februarie, de ziua mai noii și contemporanei îndrăgosteli trâmbițate prin magazine, Grigore Vieru ar fi împlinit 80 de ani. Este un moment aniversar și nu-l puteam celebra mai bine decât înălțându-i cuvântul către eternitate.


Așadar, sărbătorim teatrul, pe Grigore Vieru și ziua îndrăgostiților, la teatru. Vă aștept negreșit, pe 13 februarie, la Pitești, la ora 19.00. Biletele le găsiți la casa de bilete a teatrului.”
Paul Surugiu – Fuego
22 ianuarie 2015


Postat de:

FUEGO - „Sunt şi voi fi mereu un susţinător acerb al Limbii Române”, 21 ianuarie 2015

FUEGO - „Sunt şi voi fi mereu un susţinător acerb al Limbii Române”, 
21 ianuarie 2015


“Ardelean cum sunt, cu rădăcini în filonul străvechi românesc, sunt şi voi fi mereu, pe lângă faptul că-i sunt slujitor, un susţinător acerb al Limbii Române. Tare-i măreaţă şi-i sunt recunoscător pentru toate zăbovirile pe care mi le-a încredinţat, pentru năpraznicile lecţii, pentru felul în care-mi pune muzica în glas, dând sunet tuturor trăirilor mele artistice. Şi uite aşa, cu umila condescendenţă a celui ce este un simplu artist pe scena asta mare a lumii, cred cu tărie în România, în valorile sale, în tot ce-i neaoş şi pur, neavând vreodată neşansa de-a pieri. Şi-i stimez, purtându-le deosebită preţuire, pe aceia care luptă, pentru veşnicia României, cu impostura, prin crunta odisee a repetării, a banalităţii, a frivolului. Unul dintre ei este domnul Corneliu Vadim Tudor.


Discipol al lui Eugen Barbu, maestrul Vadim Tudor construieşte lumi în poezia sa, sculptează curbele acestui popor, dându-i exact nuanţa de care are nevoie. Istoric de seamă, acesta are capacitatea de a impresiona chiar şi atunci când nu spune nimic. Personalitatea sa transpare dincolo de performanţele profesionale şi de lucrările publicate şi cred că el este printre primii susţinători înfocaţi ai românismului.
Nu-i pot contura un profil maestrului Vadim Tudor, pentru că ar fi, probabil, inoportun ca eu să fac asta, în schimb, pot afirma că-i un mare român. Şi a făcut tot posibilul pentru ca unitatea naţională să fie menţinută. Intelectual de seamă, Corneliu Vadim Tudor este, înainte de toate, un poet. Unul prin excelenţă, după cum afirma marele critic literar Edgar Papu.
Şi ne leagă ceva. O prietenie durabilă cu cel ce a pus luminii zăvor prin cuvînt, Grigore Vieru, cel ce mi-a pus versul în glas, cel prin care românescul românilor vorbeşte, prin el iubeşte. Pentru el, poet al veşniciei, ca şi pentru Corneliu Vadim Tudor, cuvintele simple, fragmente de viaţă pe hârtie, zboară. Ei, poeţii, artişti ai simţirii, le dau aripi.”


Cu preţuire,
PAUL CIPRIAN SURUGIU - FUEGO


Explicaţie poză: Miercuri, Fuego a făcut o vizită acasă la preşedintele PRM, pentru a pune bazele unei colaborări artistice.

Sursa: Pagina de facebook Corneliu Vadim Tudor

 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger