ULTIMELE NOUTATI

VIDEO/FUEGO - un mic popas în repertoriul lui Julio Iglesias, la “HAI-HUI”, TVR2, 30 octombrie 2014

FUEGO - un mic popas în repertoriul
lui Julio Iglesias, la “HAI-HUI”, 
TVR2, 30 octombrie 2014


În seara  30 octombrie 2014, Paul Surugiu - Fuego a fost invitatul Marinei Almăşan, în platoul lui "HAI-HUI" introducându-ne în atmosfera Spaniei, ţara magică a celui mai iubit artist al tuturor timpurilor - Julio Iglesias.



Artistul a oferit admiratorilor o nouă surpriză muzicală, așa cum obișnuiește să facă la fiecare apariție a sa, "Baila Morena",  melodie a renumitului interpret JULIO IGLESIAS (album "La Carretera", 1995).


Fuego declara despre noua producţie 
"HAI-HUI" a Marinei Almășan, ieri, pe pagina 
oficială de facebook FUEGO MUSIC Official

“Un proiect minunat, dovadă a lucrului bine făcut, util, cu nenumărate învățăminte. Practic, timp de aproape două ore, călătorești, fără a fi nevoit să ai bilet sau să depui prea mare efort, prin diverse culturi ale lumii, cunoscând tradiții, oameni, povești inedite și locuri ce nu trebuie ratate. 
HAI-HUI”, în plan muzical, am ajuns şi eu pentru a completa atmosfera călătoriei din Spania. Deși mi-ar fi făcut plăcere să interpretez un cântec de coridă sau o piesă flamenco, am ales să reprezint Spania muzicală prin intermediul celui mai iubit și mai vândut artist spaniol al tuturor timpurilor, pe care am avut bucuria să-l întâlnesc acum câțiva ani, întâmplător. Recent, chiar anul acesta, l-am urmărit din nou la concertul său din București. O emblemă a romantismului care m-a inspirat mereu și care este simbol pentru Spania din toate punctele de vedere – JULIO IGLESIAS.
Julio Iglesias este vocea atâtor povești de dragoste, atâtor istorii de despărțire, încât fiecare interpretare a cântecelor sale capătă din start o anumită greutate. Cu glas cald, a cântat mereu din suflet și a transmis prin atitudine, fără artificii prea mari, un mesaj sensibil și nobil de care s-a îndrăgostit o lume-ntreagă. 
Hai-hui am umblat astăzi și am făcut un mic popas în repertoriul lui Julio Iglesias cu a sa „BAILA MORENA”. Sper că a fost pe placul vostru!”
Paul Surugiu – Fuego
30 octombrie 2014


Ne-a plăcut, puţin spus. Surpriza artistului de la "Hai-Hui" ne-a răvăşit! Asta da surpriză şi tare alegerea piesei. "Baila Morena" ft. Thalia, în videoclipul oficial, este cea mai populară melodie a renumitului interpret. Atunci, BAILAMOS (Enrique Iglesias, album Cosas del amor, 1998), dansaţi-vă viaţa cu pasiune, trăire şi romantism!


Da, superbă! Efectiv pe calapod, adică manuşă pe vocea artistului. Bravoooooooo! Repetăm, minunat, fără drept de apel! 

Pentru noutăţi privind activitatea artistului Paul Surugiu - Fuego, accesaţi şi daţi Like/Imi place paginii oficiale de facebook FUEGO MUSIC Official


FUEGO - invitat în emisiunea "HAI-HUI", TVR 2, 30 octombrie 2014, FUEGO MUSIC Official

FUEGO - invitat în emisiunea "HAI-HUI", 
TVR 2, 30 octombrie 2014, 


Astăzi, de la 20.10, Paul Surugiu - Fuego va fi invitatul Marinei Almăşan, fix în platoul lui "HAI, HUI". Vom călători în Spania, în ţara magică a celui mai iubit artist al tuturor timpurilor - Julio Iglesias. Ne va încânta cu o piesă nouă. Surpriză! Vom afla împreună, tot pe la fix 20.10, la TVR2.

“Prieteni dragi, azi m-am hotărât să umblu hai-hui! Stați, nu vă speriați, că nu mă apuc de străbătut străzile fără vreo anumită țintă. Mă opresc fix la TVR 2, în platoul celei mai noi emisiuni moderate de Marina Almășan, HAI-HUI. De la 20.10.


Un proiect minunat, dovadă a lucrului bine făcut, util, cu nenumărate învățăminte. Practic, timp de aproape două ore, călătorești, fără a fi nevoit să ai bilet sau să depui prea mare efort, prin diverse culturi ale lumii, cunoscând tradiții, oameni, povești inedite și locuri ce nu trebuie ratate.
HAI-HUI, în plan muzical, ajung și eu pentru a completa atmosfera călătoriei din Spania. Deși mi-ar fi făcut plăcere să interpretez un cântec de coridă sau o piesă flamenco, am ales să reprezint Spania muzicală prin intermediul celui mai iubit și mai vândut artist spaniol al tuturor timpurilor.

Pe care am avut bucuria să-l întâlnesc acum câțiva ani, întâmplător. Recent, chiar anul acesta, l-am urmărit din nou la concertul său din București. O emblemă a romantismului care m-a inspirat mereu și care este simbol pentru Spania din toate punctele de vedere – JULIO IGLESIAS. Piesa nu vi-o dezvălui, ca să avem totuși și o surpriză.


Julio Iglesias este vocea atâtor povești de dragoste, atâtor istorii de despărțire, încât fiecare interpretare a cântecelor sale capătă din start o anumită greutate. Cu glas cald, a cântat mereu din suflet și a transmis prin atitudine, fără artificii prea mari, un mesaj sensibil și nobil de care s-a îndrăgostit o lume-ntreagă.
Dacă vreți imagine la calitate superioară puteți urmări și pe TVR HD, de la aceeași oră, 20.10.
NU RATAȚI! VĂ AȘTEPT ULTERIOR SĂ-MI POVESTIȚI CUM A FOST INTERPRETAREA. ZI DE VIS!
Paul Surugiu – FUEGO
30 octombrie 2014


Pentru noutăţi privind activitatea artistului Paul Surugiu - Fuego, accesaţi şi daţi Like/Imi place paginii oficiale de facebook FUEGO MUSIC Official

FUEGO - “Meseria de artist e fascinantă”, FUEGO MUSIC Official, 29 octombrie 2014

FUEGO - “Meseria de artist e fascinantă”, 
FUEGO MUSIC Official, 29 octombrie 2014


“Meseria de artist are, în sine, numeroase povești. Unele comice, cu întâmplări și pățanii hazlii, altele onorante, altele mai triste. Dar a fi artist vine la pachet cu numeroase privilegii emoționale. Printre ele, bucuria de a fi în preajma unor personalități marcante, privilegiul de a fi aplaudat de oameni de seamă pentru care apariția ta pe scenă reprezintă o încântare.


Recent, am avut o astfel de întâlnire. Împlinit, după o reîntâlnire cu oaza mea de liniște, publicul, am cunoscut un om de o calitate umană desăvârșită. Personalitate politică marcantă, diplomat, cu suflet boem, prim ministrul Republicii Moldova, Iurie Leancă este o persoană care te inspiră. Am fost onorat să-l am pe scenă alături de mine, fredonând împreună “ CÂNTĂ CUCU, BATĂ-L VINA “. Ulterior, am povestit și m-am bucurat sincer să aflu că se numără printre admiratorii mei.


Ei bine, da, lăsând la o parte toate cele ce înclină balanța ori în stânga ori în dreapta, meseria de artist e fascinantă. Te așează lângă oameni impresionanți. 


Și nu prin funcții sau nume, ci pur și simplu, prin omenia lor, prin felul acela simplu de a se înfățișa în viață, cu onestitate, demnitate, inteligență și bucurie.”
Paul Surugiu - Fuego
29 octombrie 2014


Pentru noutăţi privind activitatea artistului Paul Surugiu - Fuego, accesaţi şi daţi Like/Imi place paginii oficiale de facebook FUEGO MUSIC Official


https://www.facebook.com/FuegoFanClubFuegoRomania 

FUEGO „Prietenii sunt comori care ne fac mai buni…”, FUEGO MUSIC Official, 28 octombrie 2014

FUEGO „Prietenii sunt comori care ne fac mai buni…”, 
FUEGO MUSIC Official, 28 octombrie 2014
  

“Pe oriunde ajung în România mare și frumoasă, găsesc oameni minunați, pe care mi-i fac prieteni. Sunt fericitul posesor al unui număr impresionant de prieteni, suflete care fac parte din povestea mea și care mă fac să vibrez, indiferent de locul în care ne aflăm.


Recent am cunoscut o serie de prieteni care m-au făcut să exclam că meseria asta de artist are părți atât de frumoase. Primii, lipoveni. Cu suflet primitor, cu sânge rus și pasiune pentru viață cât zece. 


Am cântat pentru ei și în rusă, și m-am pozat alături de două ansambluri autentice din zona. E formidabil să vezi că în același spațiu, fără menajamente și preconcepții, conviețuiesc atâtea culturi, de la lipoveni la turci, la tătari și români.


Se spune deseori că publicul din orașele mici este mai reticient, mai puțin obișnuit cu spectacolele și liniștit în comparație cu agitația celor din orașele mari. Acest lucru a fost demontat la Isaccea. Am simțit că suntem o gașcă mare de prieteni. Ne-am distrat, am cântat și am dansat.


Cred, dragii mei, că prietenii sunt comori care ne fac mai buni. Într-adevăr, cei adevărați, pe care să te poți baza și care să-ți fie sprijin sunt în număr limitat, dar am impresia că asta dă culoare vieții. Tare-i bine cu prietenii!


Am parte de la prietenii mei de echilibru, răbdare, liniște, esențiale în perioadele agitate ale vieții mele, iar faptele mele servesc ca mulțumire pentru prietenia ce mi-e alături, ca aliat, în lumea plină de judecători.”
Paul Surugiu - Fuego
28 octombrie 2014


Pentru noutăţi privind activitatea artistului Paul Surugiu - Fuego, accesaţi şi daţi Like/Imi place paginii oficiale de facebook FUEGO MUSIC Official


https://www.facebook.com/FuegoFanClubFuegoRomania 

Cum gustă FUEGO glumele care se fac despre el, ro.celebrity, 28 octombrie 2014


Cum gustă FUEGO glumele care se fac despre el,
ro.celebrity, 28 octombrie 2014




Fiul de suflet al Irinei Loghin a fost invitat la „Dincolo de aparențe” unde a vorbit despre cât de fericit se simte să aibă un public atât de numeros, dar și despre grijile și glumele care se fac despre el.


„Tu în continuare împodobeşti bradul cu mama ta?” a vrut să ştie gazda emisiunii.

„Din păcate, nu. De mulţi ani nu mai fac Crăciunul în familie pentru că atunci am multe concerte. În ianuarie e pentru mine Crăciun”, a spus cântăreţul. 

Despre admiratoarele sale, Fuego declară că nu îl asaltează cu bileţele de dragoste şi nici cu numere de telefon, ci mai mult cu daruri, extrem de interesante și de amuzante: 

„Primesc fel de fel de cadouri şi la scenă, şi la cabină. De exemplu, la Chişinău, la ultimul concert de acolo, am primit o pereche de pantofi numărul 44, deşi eu port 41”, a declarat amuzat Paul Surugiu.

Chiar dacă se fac multe glume despre piesa de Crăciun a lui Fuego, acesta a râs cu poftă la câteva.

„Multe glume nu mi-au plăcut, dar eu pot să trec peste această situație. Tot omul se trage din maimuță, numai Fuego din măicuță. Aceasta a fost cea mai tare glumă. Să-l pui într-o cameră cu zece brazi şi să-i dai doar un singur glob”, este gluma preferată a lui Fuego

Tot o întâmplare petrecută în capitala Republicii Moldova l-a marcat profund și atunci a realizat cât de mult îl iubesc fanii: 

„În timpul unui concert la Palatul National, a fost o pană de curent de vreo 40 de minute. Să rămâi pe scenă, în întuneric, într-o sală plină nu e tocmai ce-ţi doreşti. Am strigat la oameni să-şi aprindă telefoanele mobile, s-a făcut lumină pe scenă şi de nervi am început să cânt: <ş-aşa-mi vine câteodată/ să dau cu cuţitu-n piatră> . Apoi am vorbit mai bine de jumătate de oră şi nimeni nu s-a ridicat să plece. Asta pentru mine a însemnat enorm”, a adăugat cântăreţul.

Autor: Mirela Vlad
Sursa: ro.celebrity


Pentru noutăţi privind activitatea artistului Paul Surugiu - Fuego, accesaţi şi daţi Like/Imi place paginii oficiale de facebook FUEGO MUSIC Official


FUEGO - “Țară frumoasă, revin la tine!”, FUEGO MUSIC Official, 28 octombrie 2014

FUEGO - “Țară frumoasă, revin la tine!”, 
FUEGO MUSIC Official, 28 octombrie 2014


“Mi-am amintit astăzi de copilărie. Copilăria aceea, din preajma sărbătorilor de Crăciun. Mama, grijulie, mă îmbrobodea cu o mulțime de căciuli și fulare, în așa fel încât, atunci când ieșeam afară nu mă puteam mișca. Sigur că renunțam la ele si le lăsam în cutia poștală.

Nu simțeam frig. Mergeam de mai devreme la colindat. Era atât de simplu totul, încât nu ne păsa dacă primim ceva sau nu. Ne bucuram și la colaci, și la mere. În seara de ajun beam cacao cu lapte și mâncam cozonac parfumat. Răsuna toată lumea a colindă și a sărbătoare. Și iarna se bucura împreună cu noi.

Nu renunțam la tradiții. Primeam colindători, primeam cu steaua și toată vremea era încărcată de un mister fermecat greu de descifrat. Mai târziu am înțeles că între tot ce înseamnă Crăciun, între noi, românii și univers se stabilește o legătură, o complicitate. Și-am crezut tot timpul că al nostru Crăciun e pur românesc. Astăzi, și-a mai pierdut din farmec. Au apărut steluțele încă de pe acum, tradițiile s-au perimat și colindătorii au dispărut.

În luna decembrie, în turneul meu de colinde, ne aducem aminte de acest CRĂCIUN. Găsiți toate datele și orașele în filmulețul de mai jos. Pornim pe 7 decembrie, la DROBETA și terminăm pe 22 decembrie la PLOIEȘTI.


Biletele se găsesc la casa de bilete a fiecărei săli de spectacol.
VĂ AȘTEPT LA SPECTACOLE!”
Paul Surugiu - Fuego
28 octombrie 2014

Pentru mai multe noutăţi privind activitatea lui Fuego, accesaţi şi daţi like paginii oficiale de facebook FUEGO MUSIC Official

FUEGO şi o confesiune "spirituală", la “Dincolo de aparenţe”, Antena Stars, 26 octombrie 2014

FUEGO şi o confesiune "spirituală", 
la “Dincolo de aparenţe”, 
Antena Stars, 26 octombrie 2014



Astăzi, 26 octombrie, FUEGO a fost invitatul special al Florentinei Fântânaru, gazda producţiei “Dincolo de aparenţe” a postului de televiziune Antena Stars, una dintre emisiunile de prestigiu din peisajul mediatic.



Vă invităm să revedeţi interviul oferit de Paul Surugiu - Fuego gazdei emisiunii "Dincolo de aparenţe", Florentina Fântânaru, o confesiune "spirituală", am numi-o noi, poate nu întâmplător chiar astăzi de Sf. Dumitru, în spiritul "muzicii care s-a unit cu spiritualitatea", aşa cum şi în această ediţie emoţiile, sentimentele, gândurile, amintirile şi nostalgiile arcuite în timp, s-au unit cu sufletul artistului, cu o naturaleţe şi sinceritate, care pe noi efectiv ne-a impresionat, revărsându-i în isorisire bunătate, simplitate şi bucurie, relaţionată permanent cu dragostea împărtăşită oamenilor, ţintind acel ideal care l-a urmărit de la început - acela de a dărui versul şi cântecul care să atingă inima publicului.


A fost o încântare interviul de azi, o mărturisire încredinţată nouă, un fragment al totului Fuego, asociindu-i cu rezonanţă conştiinţa în înmiirea ecourilor sufleteşti, într-o dimensiune reală şi cuprinzătoare, care configurează esenţa vocaţiei sale, un destin care îşi continuă drumul, demn şi onorabil, certificându-i absolutul.
Vizionare plăcută, dragi prieteni!


Pentru mai multe noutăţi privind activitatea lui Fuego, accesaţi şi daţi like paginii oficiale de facebook FUEGO MUSIC Official


Publicat de:
Fan Club Fuego Romania 
26 octombrie 2014

FUEGO ne dă întâlnire astăzi, 26 octombrie 2014, în două emisiuni TV de colecţie: “Dincolo de aparenţe” Antena Stars şi “Familia Favorit” - a III-a Gală la Favorit Tv

FUEGO ne dă întâlnire astăzi, 26 octombrie 2014, 
în două emisiuni TV de colecţie: 
“Dincolo de aparenţe”, la Antena Stars, 
şi “Familia Favorit” - a III-a Gală, la Favorit Tv



Vă reamintim că astăzi ne revedem cu FUEGO la “Dincolo de aparenţe”, una dintre emisiunile de prestigiu din peisajul mediatic, pe Antena Stars, de la ora 13.00. Artistul va fi invitatul Florentinei Fântânaru, prezentatoarea emisiunii, cea care a ştiut cu eleganţă şi fineţe să-şi primească invitaţii cu căldură, astfel încât să creeze cadrul propice pentru cele mai profunde confesiuni. Cel care se va confesa astăzi va fi chiar Paul Surugiu - Fuego, artistul îndrăgit şi admirat de toţi aceia care au rămas şi vor rămâne "eternii romantici".


Spre seară vom urmări cea de-a III-a Gală "Familia Favorit", la Favorit Tv, de la ora 20.00. Arta, prin slujitorii ei: Irina Loghin, Mihai Ciobanu, Sanda Ladosi, Carmen Radulescu, Maria Stoianov, Gheorghe Turda, Anatol Marzenco, va fi onorată şi îşi va primi recunoaşterea prin trofeul "Artă pentru eternitate". Simboluri, nume mari, de legendă am putea spune, emoţii, trăiri, sentimente, dar mai presus de toate - muzica, toate vor fi prezente în cea de-a treia ediţie de colecţie de la "Familia Favorit". 

Într-o atmosferă aniversară, încărcată de entuziasm, căldură şi prietenie, care a unit, prin cântec, cele două maluri ale Prutului, în cele două ediţii anterioare au fost premiate cu trofeul pentru întreaga carieră câteva dintre cele mai importante simboluri ale României și Basarabiei, artişti de succes, care şi-au lăsat amprenta în inima ascultătorului şi ale căror piese sunt şi vor fi gustate cu bucurie şi admiraţie de către public. Le putem privi retrospectiv, prin câteva instantanee, realizate de noi, cu bucuria revederii, imaginar dacă vreţi, a acelora care, în cei şase ani de existenţă, au călcat pragul emisiunii, onorând gazdele prin prezenţa lor:
- prima Gală, 12 octombrie a.c.: Corina Chiriac, Marcel Pavel, Maria Dragomiroiu, Rodica Elena Lupu, iar din Basarabia - Vitalie Dani, Fraţii Bivol - Irina si Anatol;



- cea de-a doua Gală, 19 octombrie a.c.: Mioara Velicu, Nico, Stela Popescu, Veta Biriş şi Marina Voica.



Cele cinci gale se vor reuni într-o EPOPEE A ARTEI ŞI CÂNTECULUI ROMÂNESC "FAMILIA FAVORIT", ce prezintă nume predominante din istoria muzicală românească şi le premiază, ridicând arta şi valoarea la rang de virtute, într-un format calitativ, atractiv şi profesional.


Pentru mai multe noutăţi privind activitatea lui Fuego, accesaţi şi daţi like paginii oficiale de facebook FUEGO MUSIC Official


FUEGO - „Muzica s-a unit cu spiritualitatea”, FUEGO MUSIC Official, 26 octombrie 2014

FUEGO - „Muzica s-a unit cu spiritualitatea”, 
FUEGO MUSIC Official, 26 octombrie 2014


"Astăzi, de dimineaţă, cu o oră în plus adăugată somnului, am trăit un moment minunat, de o încărcare spirituală formidabilă. Aflându-mă în tărâmul de vis al Dobrogei, desăvârşit de virtuţi, de Dunărea gânditoare şi învolburată, de Marea Neagră care adună România în valurile-i nostalgice, în zi de sărbătoare, de Sf. Dumitru, am mers la biserică.


Am fost aşteptat în stil tradiţional românesc, cu pâine şi sare. Şi-un vin proaspăt cules, din vii bogate.
Dulce precum au fost şi oamenii care stăteau cu sufletul aproape. Am creat o legătură ce nu poate fi descrisă. 


Am cântat, am recitat, dându-ne seama împreună că ne trebuie atât de puţin pentru a fi fericiţi.
Emblemă şi exemplu pentru noi, oamenii curaţi percep simplitatea ca o bucurie în care e duminică de sărbătoare în permanenţă.



Moment unic! Cred că muzica s-a unit cu spiritualitatea.
Spre final, am urat, prin cântec, ani mulţi tuturor celor ce îşi sărbătoresc onomastica!"
Paul Surugiu - Fuego
26 octombrie 2014


Pentru mai multe noutăţi privind activitatea lui Fuego, accesaţi şi daţi like paginii oficiale de facebook FUEGO MUSIC Official


Postat de:
Fan Club Fuego Romania 
26 octombrie 2014
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger