ULTIMELE NOUTATI

Mii de oameni l-au aplaudat pe FUEGO la deschiderea Târgului de Crăciun 2013 din Ploieşti, phon.ro, 30 noiembrie 2013

Mii de oameni l-au aplaudat pe FUEGO la deschiderea Târgului de Crăciun 2013 din Ploieşti


Prezent aseară în Ploieşti, la inaugurarea Târgului de Crăciun 2013, Fuego a dat startul celebrării sărbătorilor de iarnă, inspirându-le tuturor celor prezenţi spiritul acestei perioade. Astfel, o mare imensă de oameni au invadat, cu mic cu mare, tineri şi vârstnici, Centrul Civic al Ploieştiului pentru a asculta piesele devenite tradiţie.


Fie că au fost colinde consacrate, precum “Împodobeşte, mamă, bradul!”, “Mare trandafir”, “La mulţi ani!” ori “E vremea colindelor”, ori melodii proaspete, de pe noul album, toate au reuşit să îi determine pe cei adunaţi, să interpreteze la unison, minunile din prag de sărbătoare, cele ce opresc clipa în loc, venind “din lumina unui Crăciun”.

Aşa se numeşte albumul pe care Fuego îl lansează în cadrul turneului său naţional de colinde, ce debutează pe 7 decembrie la Târgovişte şi se încheie, cu ultimele două reprezentaţii, la Ploieşti, pe 22 decembrie, şi la Bucureşti, pe 23 decembrie. Materialul poate fi achiziţionat, începând cu 7 decembrie, din toate magazinele de specialitate, precum şi de la standurile special amenajate la intrarea din fiecare sală de spectacol din turneu.


Acesta e prezentat ca fiind un material de atmosferă, cu teme muzicale ample, cu cântece de o sensibilitate specială, motive pentru a găsi liniştea necesară lumii haotice, pentru a ne împăca cu noi înşine, în permanenta noastră neîmpăcare.

Prezenţa lui Fuego în mijlocul ploieştenilor a fost prilejul ideal pentru a instaura taina Crăciunului, din luna cadourilor, căci această vreme luminată, ar fi pentru români, pentru cei sensibili, pentru cei ce consideră muzica salvarea vieţii demonstrative, tineri, vârstnici ori copii, lipsită de farmec dacă nu ar exista colindele celui ce a devenit un brand pentru tot ce înseamnă Crăciun.

Sursa: phon.ro
30 noiembrie 2013


Fan Club Fuego Romania
www.fanclubfuegoromania.com

FUEGO celebrează ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI în două apariţii de colecţie

“România, cu toate fațetele ei, este lăcașul din noi, suntem chiar noi

FUEGO celebrează ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI
în două apariţii de colecţie


România este casa sufletului nostru, cea prin care ne-am format şi care, într-o anumită măsură, ne-a adus în stadiul în care suntem acum. Parte din România suntem chiar noi.

În zi de sărbătoare, 1 decembrie, Ziua Naţională a României, ziua în care acum 95 de ani se uneau simţirile tuturor celor care erau plămădiţi din acelaşi neam, având acelaşi sânge şi aceleaşi valori spirituale, la Alba Iulia, în leagănul civilizaţiei, în inima Ardealului, merită să celebrăm, aşa cum se cuvine, simţirea românească.

Fuego, artistul îndrăgit, a cărui misiune a fost cea de a promova cu atât de mult patos valorile României, conştiinţa de limbă, ţară şi neam, în lecţii de patriotism veritabile, oferite de-a lungul timpului, va sărbători ziua de 1 decembrie, împreună cu publicul său, în două apariţii de excepţie.


Astfel, duminică, 1 decembrie 2013, începând cu ora 17.00, artistul va poposi în platoul emisiunii “Duminica în familie”, la TVR 1, produsă de Corina Voicu şi moderată de Ramona Bădescu. Paul Surugiu va interpreta, cu emoţie, „IMNUL NEAMULUI”, pe versurile lui Grigore Vieru, precum şi un cântec de Crăciun, oferit în premieră, pentru a da startul lunii în care va colinda întreaga ţară, cu al său turneu “Din lumina unui Crăciun”.

Alături de el, în show, vor mai fi prezenţi: Sofia Vicoveanca, Dan Puric, Angela Similea, Ovidiu Komornik şi mulţi alţii.


De asemenea, seara, începând cu ora 21.00, pe Antena 2, Fuego este invitatul special al Oanei Turcu şi a lui Cristian Brancu, în emisiunea „CONFIDENTIAL”. 

Într-un interviu captivant, acesta va vorbi despre ce înseamnă România pentru el, despre albumul extraordinar pe care îl va lansa în cadrul turneului de colinde ce începe pe 7 decembrie, la Târgovişte şi se termină pe 23 decembrie, la Bucureşti.


Iată ce afirmă Fuego cu privire la ziua de 1 decembrie:

“A-ți iubi țara, slujind-o și slăvind-o, cu toate posibilitățile tale, nu e un moft, ori vreo atitudine demnă de a fi notată și trâmbițată. Patriotismul, simțămintele autentice, a gândi și a trăi în limba ta, cu valorile neamului și a spațiului în care te-ai format și care te-a desăvârșit, aducându-te în pragul în care semeț te situezi, e o binecuvântare, o necesitate, un fapt banal ce ar trebui să fie specific tuturor.

Tărâmul plin de mister al României mă uimește de fiecare dată atunci când descopăr locuri ce au asupra lor praful istoriei și-al amintirilor, al doinei populare, al înțelepciunii din bătrâni. Pentru mine, țara reprezintă leagănul formării mele, casa mea, familia mea, iar limba română e cea care mi-a descoperit, în cei 20 de ani de activitate, noi orizonturi, o șansă de a mă exprima așa cum simt, așa cum e corect, așa cum sunt.

România este spațiul mirific în care s-au îngemănat, sub același cântec, în aceeași simțire, cu aceeași limpezime, Carpații și Dunărea, Marea și Delta, istoria și cultura. Poate că uneori nu o prețuim așa cum ar fi firesc, ori poate, din nepăsare, ajungem să îi creionăm un portret mult prea ambiguu și lipsit de relevanță, pierzându-ne printre sensuri și argumente. România, cu toate fațetele ei, este lăcașul din noi, suntem chiar noi! Hai să ne iubim țara!“


Urmăriţi, aşadar, două emisiuni de excepţie, în care România va fi sărbătorită asa cum e corect, de către mari artişti. 

Totodată, mâine seară, la ora 21.00, pe Favorit TV, Fuego şi Valentina Herţa vă dau întâlnire la emisiunea “Familia Favorit“, unde vor petrece româneşte, împreună cu Alesis, Carmen Rădulescu, Etnic, Lorenna, Dana Dobre, Grigore Gherman.

Vă dorim vizionare plăcută! 

Fan Club Fuego Romania
www.fanclubfuegoromania.com

Mândria de a fi român, la “Duminica în familie”, tvr.ro, 29 noiembrie 2013

Mândria de a fi român, la “Duminica în familie”, tvr.ro, 29 noiembrie 2013


Angela Similea, Sofia Vicoveanca, Fuego şi Emy Drăgoi se numără printre invitaţii Ramonei Bădescu de duminică, 1 Decembrie, ora 17.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

Pe 1 Decembrie, Duminica în familie începe mai târziu, la ora 17.00. Ramona Bădescu propune pentru această ediţie un subiect în ton cu ziua de sărbătoare: mândria de a fi român. Petrecerea în familie vine cu ceea ce românii se pot lăuda oricând: branduri româneşti de succes naţional şi internaţional. Ramona Bădescu îşi aşteaptă telespectatorii la o nouă ediţie plină de surprize a emisiunii pe care o prezintă. Ca de obicei, Duminica în familie se vede şi online, pe TVR+.

O mică parte din tot ce constituie tradiţiile şi fala poporului român vor fi în platoul “Duminicii în familie” pe 1 Decembrie. Elevii liceului de artă Nicolae Tonitza din Bucureşti vin să lucreze chiar în platoul TVR, picturile lor având tema „România mea”.

Unul dintre primii invitaţi ai Ramonei Bădescu, de Ziua Naţională a României, este un ambasador al muzicii românesti în lume, FUEGO. El le va vorbi telespectatorilor despre ce înseamnă pentru el România şi despre relaţia sa cu poetul Grigore Vieru, dar şi despre surprizele pe care le pregăteşte de sărbători. Sofia Vicoveanca are şi ea ceva de spus în această duminică specială la emisiunea găzduită de Ramona Bădescu: „Mă mândresc că sunt româncă”.


Nu putea lipsi din ediţia specială a emisiunii o altă artistă care a cucerit inimile românilor pentru totdeauna, o doamnă de o eleganţă desăvârşită, Angela Similea. Şi nu vine singură, ci însoţită de Ovidiu Komornyik şi o nouă piesă. Iar Dida Drăgan, devenită de curând Artist al poporului în Republica Moldova, vine să ureze „La mulţi ani!” românilor aşa cum ştie cel mai bine, prin cântec.
Numit „Artistul anului 2005” în Franţa, pentru albumul „La Ballade pour Claudia”, regele acordeonului Emy Drăgoi aduce la Duminica în familie familia sa muzicală. Iar Dan Puric le vorbeşte telespectatorilor TVR 1 despre ce înseamnă pentru el sufletul românesc.

Ionuţ Budişteanu este un tânăr care a devenit, de curând, câştigătorul celui mai important premiu într-o competiţie internaţională de IT, unde au fost selectaţi 1700 de finalişti din peste 70 de milioane de elevi, din 70 de ţări. El vine la Duminica în familie să vorbească despre premiile sale, despre invinţiile lui, dar şi despre cum a devenit al 11-lea nume de pe lista Times a celor 16 cei mai influenţi tineri din lume.

Tot din Generaţia Cool, din care fac parte tinerii artişti români care culeg succese internaţionale, vine şi Teodor Ilincăi, care, dintr-o familie cu 13 copii, a ajuns pe marile scene ale lumii.

Ciocolata cu rom, magiunul de Topoloveni, soiuri româneşti de vin originale, premiate cu multe medalii internaţionale, dar şi Dracula, ouăle încondeiate, costumele populare, câinii ciobăneşti româneşti, ceramica de Horezu sau ceramica neagră de la Marginea sunt doar câteva dintre cele mai îndrăgite mărci româneşti prezentate la Duminica în familie. Şi tot mărci au devenit, în timp, şi nume celebre ale sportului românesc, precum Nadia, Hagi, Ilie Năstase şi mulţi alţii. Desigur, nu poate fi uitată nici celebra Dacie, un alt brand naţional cu care ne mândrim, precum şi celebrul institut Ana Aslan. Produsele culinare tradiţionale, obiectele de artizanat atât de apreciate peste tot în lume, cântecul şi dansul românesc fac din ediţia specială a Duminicii în familie o ediţie ce merită văzută.

Din emisiune nu vor lipsi concursurile pentru public, calendarul evenimentelor săptămânii viitoare, precum şi scenele de umor ale lui Claudiu Bleonţ, care le prezintă telespectatorilor buletinul de ştiri „Chix News”, un horoscop special şi poşta redacţiei.

 ***

În fiecare duminică după-amiază, timp de trei ore, personalităţi din domenii diferite vin la TVR 1, unde glumesc, discută despre afaceri, hobby-uri, artă, sport, modă, bucătărie, fac planuri, se amuză, se joacă, ascultă muzică şi se relaxează alături de Ramona Bădescu şi telespectatorii Duminicii în familie.
Ramona Bădescu debuta pe scenă la doar 4 ani, cântând „Sunt Ramona din Craiova”, compusă de tatăl său. De atunci, în palmaresul ei de artistă s-au înscris participări şi premii la festivaluri de muzică uşoară, show-uri de televiziune, roluri în seriale, filme şi piese de teatru italiene.

Absolventă a Institutului de Ştiinţe Economice, Ramona s-a stabilit în Italia în anul 1990, unde,  prin cariera artistică, a susţinut şi promovat permanent valorile româneşti. Din anul 2009, de când ocupă postul de consilier al primarului Romei pentru problemele românilor, vedeta luptă să înlăture prejudecăţile create faţă de românii din Italia, prin artă şi comunicare.

Sursa: tvr.ro
29 noiembrie 2013

Fan Club Fuego Romania
www.fanclubfuegoromania.com

De 1 Decembrie, sărbătorim ziua României cu Fuego, la „Duminica în familie”, pe TVR1

De 1 Decembrie, vom sărbători ziua României alături de Fuego, la „Duminica în familie”, pe TVR1


Nu ratati ediţia specială "Duminica în familie", de la TVR1, 1 decembrie 2013, începând cu ora 17.00, moderată de Ramona Bădescu!



Fuego va fi unul dintre invitaţii speciali al show-ului de duminică, alături de vedete, personalităţi şi români de succes - Sofia Vicoveanca, Angela Similea & Ovidiu Komornik, Dida Dragan, elevii Liceului Tonitza şi Dan Puric.




Vom petrece ziua României în familie, într-o ediţie care-şi propune să ne ofere subiecte în ton cu ziua de sărbătoare: mândria de a fi român.
Petrecerea "Duminica în familie" vine cu ceea ce românii se pot lăuda oricând: branduri româneşti de succes naţional şi internaţional, iar invitaţii sunt pe măsură. 

Vă urăm vizionare placută!



Sursa: TVR1

Patinaj, FUEGO şi Distinto, de 1 decembrie, la Craiova, "Oltenasul", 29 noiembrie 2013


Patinaj, FUEGO şi Distinto, de 1 decembrie, la Craiova, "Oltenasul", 
29 noiembrie 2013


Seară cu patinaj, muzică pop şi clasică, la Craiova, cu ocazia Zilei Naţionale, într-un spectacol organizat de edili în Piaţa Mihai Viteazul. 

Potrivit reprezentanţilor primăriei Craiova, craiovenii vor avea parte în centru de o demonstraţie de patinaj artistic susţinută de componenţi ai lotului naţional pe patinoarul din Centru. Show-ul începe la ora 20.00, în Piaţa Mihai Viteazul.

Spectacolul va fi continuat de un concert FUEGO, precum şi de trupa de pop-opera Distinto.

Sursa: oltenasul.ro
29 noiembrie 2013

Revista "Taifasuri" - CD "Colinde şi cântece de Crăciun", 05 decembrie 2013

Revista "Taifasuri" - CD "Colinde şi cântece de Crăciun", 05 decembrie 2013



CD "Colinde şi cântece de Crăciun" cu Mirabela Dauer, FUEGO, Lorenna, Puiu Codreanu şi Tinu Veresezan.

Joi, 05 decembrie 2013, revista "Taifasuri" apare la chioşcurile de difuzare a presei, împreună cu CD-ul "Colinde şi cântece de Crăciun" cu Mirabela Dauer, FUEGO, Lorenna, Puiu Codreanu şi Tinu Veresezan.
Preţ revistă + CD - 6 lei 

Sursa: faramiere.ro
29 noiembrie 2013


FUEGO va deschide astăzi, 29 noiembrie 2013, la ora 17.00, Târgul de Crăciun, Ploieşti 2013

FUEGO va deschide astăzi, 29 noiembrie 2013, la ora 17.00, Târgul de Crăciun, Ploieşti 2013


Anul acesta autoritățile ploieștene promit un Târg de Crăciun asemănător cu cel existent la Sibiu, din punct de vedere al tematicii. Astfel, în cadrul Târgului care se va deschide astăzi în zona pietonală, comercianții vor vinde doar produse specifice sărbătorilor de iarnă (turtă dulce, vin fiert, castane prăjite, cadouri și decorațiuni).

Pe scena special decorată, astăzi vor susține momente artistice elevi ai Liceului de Economie și ai Liceului de Artă, precum și elevi ai Palatului Culturii.
Invitatul special al serii este îndrăgitul interpret de colinde, FUEGO, care îi va încânta pe cei prezenți cu piesele sale binecunoscute.


Autoritățile locale au lansat și campania ”Jucăriada de Crăciun”, un proiect prin care, cei mari și cei mici sunt îndrumați să dăruiască jucării copiilor nevoiași și celor din centrele de plasament. Jucăriile vor fi colectate într-un loc special amenajat în imediata vecinătate a scenei.

Sursa: phon.ro
29.11.2013

Turneul Naţional de Colinde a lui Fuego - “Din lumina unui Crăciun” aduce două premiere discografice. "Libertatea" vă arată, în premieră, cum vor arata acestea!, Ziarul “Libertatea”, 21 noiembrie 2013

Turneul Naţional de Colinde a lui Fuego - “Din lumina unui Crăciun” aduce două premiere discografice. 
"Libertatea" vă arată, în premieră, cum vor arata acestea!


Crăciunul fără muzica lui Fuego nu ar mai avea aceeaşi însemnătate pentru români. De peste zece ani a devenit tradiţie ca solistul să colinde ţara cu ale sale cântece sensibile de iarnă. Nici în acest an nu se dezice, el pornind, începând cu 7 decembrie, la Târgovişte, în turneul "Din lumina unui Crăciun", poposind în 17 mari oraşe ale ţării, ultimul spectacol fiind programat pe 23 decembrie, la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti.

Turneul vine cu o multitudine de noutăţi, schimbări de registru precum şi surprize pentru toţi cei ce aleg să petreacă o seară de neuitat, într-un spectacol de două ore, live, alături de Fuego. Astfel, artistul va fi acompaniat pe scenă de către orchestra condusă de concert-maestrul Filarmocii de Stat din Piteşti, Mădălin Sandu. Vestimentaţiile artistului, precum şi cele ale orchestrei, vor fi concepute şi realizate de către Doina Levintza.

Povestea construită în jurul cântecelor pune accentul, cu precădere, pe ceea ce înseamnă sărbători de iarnă, pe sentimentele şi stările ce vin din lumina Crăciunului, vrând oarecum să ne sensibilizeze, să ne facă mai buni, mai darnici, mai înţelepţi. Totodată, Fuego a pregătit în aceeaşi perioadă, alte două mari surprize fanilor săi şi tuturor celor ce cred că muzica este salvarea lumii în care trăim. Este vorba despre două materiale discografice, a căror partener media este "Libertatea".

Primul dintre acestea va apărea, împreună cu ziarul "Libertatea", pe 10 decembrie 2013, la toate chioşcurile şi punctele de difuzare a presei, şi se doreşte a fi, exact cum e notat şi în titlu, "UN DAR DE CRĂCIUN" pentru cei apropiaţi. Albumul va cuprinde cele mai îndrăgite, ascultate şi vizualizate piese de iarnă ale artistului, ce vă vor aduce un "Crăciun luminat, de Rai colindat".


Al doilea album este cel care va încununa turneul, purtând aceeasi denumire ca acesta. El va beneficia de lansare în fiecare oraş din cadrul turneului. CD-ul este unul de atmosferă, cu piese create special pentru a ne arăta ce vine din lumina unui Crăciun, fiind o veritabilă radiografie sonoră a iernii, a Naşterii Mântuitorului şi a Crăciunului fermecat ce realizează, în fiece an, o legătură între oameni şi esenţele artei.

"Libertatea" vă prezintă, în premieră, cele două coperţi ale materialelor discografice ce ne descoperă farmecul şi mirajul unor clipe de linişte, în care găsim resurse, prin muzică, pentru a descoperi însemnătatea uimirilor din prag de sărbătoare, pentru a renaşte în noi sentimente pe care le credeam uitate.


Iată ce afirma Fuego, în exclusivitate pentru "Libertatea", cu privire la cele două surprize muzicale pregătite admiratorilor săi în luna cadourilor:

“Două daruri de Crăciun ofer cu drag admiratorilor mei. Cred că aceste albume pot reprezenta motivul ideal prin care să putem spune că muzica sărbătorii aceasta este poate, una dintre cele mai frumoase şi mai înălţătoare dintre toate creaţiile.

Un dar de suflet reprezintă mai mult decât orice alt cadou material. Un dar ce se poate da mai departe, şi care, împreună cu o emoţie, poate aduna într-un cântec tot ceea ce am vrea să transmitem de sărbători.

Şi asta pentru că sensul Crăciunului se află în noi, cei ce îi acordăm încrederea cuvenită, primind fiecare părticică din ce poate dărui, oferind la rândul nostru, gânduri, bunătate, căldură. În fiece an, e totul la fel parcă, dar mirabil de diferit, căci farmecul și imaginea completă a copilăriei se află în Crăciun, în colindat, în momentele în care stăm la povești alături de cei dragi, în care împodobim bradul ori ne gândim la ce ne va aduce noul an, făcându-ne planuri mărețe.

Vă astept la spectacolele mele, pentru a petrece clipe de neuitat, într-un singur ritm, cel al colindei. Căci toate vin, de sărbatori, din lumina unui Crăciun … ”

Pentru informaţii suplimentare despre turneu ori despre albume puteţi suna la numărul de telefon: 0746774204, sau puteţi accesa următoarele site-uri: 


Sursa: Ziarul "Libertatea"
21 noiembrie 2013

Fan Club Fuego Romania

www.fanclubfuegoromania.com

Folclor authentic şi voie bună la „Familia Favorit”, sâmbătă, 23 noiembrie 2013, pe Favorit TV

Folclor authentic şi voie bună la „Familia Favorit”, sâmbătă, 23 noiembrie 2013, pe Favorit TV


V-aţi obişnuit deja ca noul format al emisiunii “Familia Favorit”, la care Fuego vă dă întâlnire în fiecare sâmbătă seara, începând cu ora 21.00, să vă ofere momente unice, emisiuni de colecţie, discuţii captivante, invitaţi de marcă, precum şi o stare de relaxare şi voie bună.

În această săptămână, folclorul e cel ce se află în prim plan, în “sufrageria” lui Fuego şi a Valentinei Herţa. Astfel, valorile, tradiţia, portul popular şi bijuterii muzicale din zona Ardealului vor fi prezentate de cea pentru care muzica a fost parcurs şi conduită, Maria Butaciu.


Elisabeta Turcu va asigura partea de joc a emisiunii şi va introduce spectatorii, la început, în acordurile veseliei, cu două melodii populare din repertoriul său. Formaţia Alessis vine cu surprize incendiare, proiecte noi, melodii proaspete, iar Rodica Creţu şi Luminiţa Pauliuc condimentează atmosfera de cântec, pentru ca tabloul să fie unul demn de o seară de divertisment calitativ.

“CEI DE MÂINE”, cei ce vor urma să preia ştafeta artiştilor care au construit, prin arta şi activitatea lor, bijuterii ce vor dăinui în timp, vor fi reprezentaţi sâmbătă de o tânără talentată, care studiaza temeinic, cu determinare şi vocaţie, Iulia Vatafu.

“ROMÂNIA DIN INIMA TA” va fi adusă de ansamblul “DOINA CASIMCEI”, din comuna Casimcea, judeţul Tulcea, coregraf Marian Coman.

În cadrul rubricii în care rememorăm, la unison, pe cei ce au formulat ţara noastră, lumea artistică, tradiţia, oferindu-ne motive pentru a-i transforma în eroi ai unor generaţii, ne aducem aminte de Achim Nica. Un singur nume e suficient să rosteşti atunci când pomeneşti de autenticitate, de ţăranul român ce ştie să doinească, cu pildă, povestea neamului său. Achim Nica - REGELE DOINEI.

O reală emblemă bănăţeană a cântecului popular, care a cules piesele nemuritoare ale României din izvoarele nesecate ale istoriei şi ale tradiţiilor noastre, dăruindu-le publicului prin intermediul glasului său inconfundabil.
Un adevărat maestru al folclorului, un nume de necontestat în domeniu, căruia îi aducem astăzi un omagiu pentru toată cariera şi activitatea sa impresionantă. Achim Nica a fost simplu, iar prin simplitatea-i neaoşă a cucerit un tărâm neexploatat, aducând la lumină, lumina însăşi. DOINA ROMÂNULUI - “A FOST ŞI VA FI!”

Urmăriţi, aşadar, o emisiune tonică, cu momente de colecţie, cu nume importante, în care Fuego va da definiţia fericirii, va mărturisi ce îi este mai drag pe lume şi va povesti despre căsuţa sa din marginea satului. Toate acestea, sâmbătă, începând cu ora 21.00, numai pe Favorit TV!

Semnează: Echipa emisiunii “FAMILIA FAVORIT”

Foto: Ana Maria Halalai


Fan Club Fuego Romania
www.fanclubfuegoromania.com

CONCURS: Câştigă un CD cu autograf, al îndrăgitului interpret FUEGO, "Gazeta Dâmboviţei", 14 noiembrie 2013

FUEGO  deschide turneul extraordinar de colinde 2013 “Din lumina unui Crăciun” la Târgovişte, pe 7 decembrie 2013



Îndrăgitul artist Paul Surugiu alias Fuego a ales Târgoviștea pentru deschiderea turneului de colinde din această iarnă, “Din lumina unui Crăciun”. Primul spectacol este programat pentru 7 decembrie a.c., de la ora 19:00 și va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiu. În cadrul acestui turneu, FUEGO va lansa și noul său album intitulat “Din lumina unui Crăciun”.

Gazeta Dâmboviței este partener media al acestui eveniment. Iubitorii muzicii lui Fuego pot câștiga prin intermediul publicației noastre 5 CD-uri cu autograf ale artistului. Trebuie doar să lăsați un comentariu cu numele dumneavoastră și seria biletului cumpărat la spectacolul din 7 decembrie. Câștigătorii vor fi stabiliți prin tragere la sorți și vor fi anuntați pe data de 4 decembrie de Gazeta Damboviței.

În ultimii ani Fuego a inclus Târgoviștea în toate turneele sale , având un public numeros în municipiul nostru. În 2011, i-a colindat pe târgovișteni în spectacolul “Ne-am născut într-o colindă”. Anul trecut Fuego a concertat de două ori la Târgoviște: în martie cu spectacolul “Iubirea înflorește primăvara” și in iarnă cu “Emoție de decembrie”.

Autor: Crina Zamfirescu
Sursa: "Gazeta Dâmboviţei"
14 noiembrie 2013


Fan Club Fuego Romania
www.fanclubfuegoromania.com

FUEGO invitat special al emisiunii "SuperBingo Metropolis", Antena 1, 17 noiembrie 2013

FUEGO invitat special al emisiunii "SuperBingo Metropolis", Antena 1, 17 noiembrie 2013



Astăzi, 17 noiembrie 2013, Fuego a fost invitatul moderatorilor Romică Ţociu & Cornel Palade, Mihai Mitoşeru & Daniela Crudu, pe Antena 1, la emisiunea "SuperBingo Metropolis", unde a interpretat, pentru toţi telespectatorii prezenţi în faţa micilor ecrane, una dintre cele mai recente piese din repertoriul său - “Iubire”.



"Super Bingo Metropolis", un show de divertisment, care aduce premii noi şi distracţie privitorilor, shimbând în bine viaţa multor români, prin premiile substanţiale oferite. Alături de tradiţionalii prezentatori ai "Super Bingo Metropolis", Romică Ţociu şi Cornel Palade, gazdele show-ului sunt Mihai Mitoşeru şi Daniela Crudu, un cuplu inedit, foarte îndrăgit de public.

Dragi prieteni, vă invităm să urmăriţi înregistrarea acestei melodii care a câştigat Locul I la Top Românesc, pe luna august 2013, la Radio Romania Actualităţi.

Vă dorim vizionare plăcută!

Fuego - "Iubire"
Muzica/Versuri: Eugenia Carabut - Andrieş
Orchestraţie: Vitalie Andrieş
Productie audio: Eva Production Studio, Chişinău, Rep. Moldova
Premieră iulie 2013 




Un an de la Concertul Extraordinar "SCRISOARE DIN BASARABIA" - o seara memorabila pe care n-o vom uita, 16 noiembrie 2012, Sala Palatului din Bucureşti

Un an de la Concertul Extraordinar "SCRISOARE DIN BASARABIA" - o seara memorabila pe care n-o vom uita


În seara zilei de 16 noiembrie 2012, unul dintre cei mai iubiţi şi apreciaţi artişti români, Paul Surugiu - FUEGO, împreună cu Asociaţia Culturală „Suflet de român”, a susţinut concertul extraordinar „SCRISOARE DIN BASARABIA”, care s-a desfăşurat la Sala Palatului din Bucureşti. 

Împreună, într-un memorabil 16 noiembrie 2012, am înălţat pod de cântece peste Prut - cântecele noastre străbune, asemeni pâinii şi păcii.

O seară magică care a cucerit Bucureştiul şi care ne-a oferit promisiunea într-un va urma...

Conştiinţa, demnitatea şi respectul pentru profesia careia artistul s-a dăruit total, i-au asigurat succesul de necontestat din acel memorabil 16 noiembrie 2012 şi au fost temelia imaginii care astăzi poartă marca FUEGO. Da... “faptele rămân fapte”, Fuego a cucerit Sala Palatului din Bucureşti şi a primit “până la marginea luminii” dragostea acelui public atât de numeros, însumând peste 4.000 de suflete venite din toate colţurile ţării, care l-au iubit, l-au ovaţionat, l-au îmbrăţişat şi i-au mulţumit.
Scena a fost a lui, iar acel minunat public a fost cuprins de febra şi bucuria cântului său cald şi plăcut, izvorât din Ardealul istoric, care l-a consacrat şi l-a dăruit lumii. 
Concertul susţinut de Fuego în data de 16 Noiembrie 2012 pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, a adus în faţa spectatorilor, ca de fiecare dată, o creaţie complexă, autentică, conferindu-i, pe bună dreptate, dreptul de a fi definită ca fiind un eveniment cultural de excepţie... 

Basarabia a fost la Bucureşti în concertul lui Fuego de la Sala Palatului din 16 noiembrie 2012, prin prezenţa invitaţilor de marcă, care au răspuns afirmativ invitaţiei artistului:
- Inegalabila Irina Loghin, un simbol şi o legendă a muzicii populare româneşti, care îşi are rădăcinile paterne în pământ basarabean;
- Anastasia Lazariuc, cea mai apreciată şi populară artistă de peste Prut cunoscută în România;
- Orchestra primăriei oraşului Chişinău din Rep. Moldova a fraţilor Vasile şi Vitalie Advahov;
- Band-ul condus de renumitul orchestrator Dorel Burlacu din Chişinău.






Mereu reinventat prin propria-i forţă lăuntrică şi dorinţa acerbă de a se dărui muzicii şi, prin ea, oamenilor, artistul Fuego, cel care, de multe ori, este greu de descris sau mult prea uşor ironizat, în seara zilei de 16 noiembrie 2012, a fost, cu siguranţă, intuit şi simţit aşa cum este el pe scenă, unic, magnific şi desăvârşit, prin propria-i amprentă regizorală. Devotamentul adevăratului artist faţă de munca sa, capabil de a se sacrifica în cinstea operei sale, nu a ramas nerăsplătit.


Orice concert susţinut de Fuego, dedicat scenei şi publicului său, reprezintă o îmbinare perfectă între muzică şi poezie, stil şi rafinament, dăruire şi devotament, toate, în complexitatea lor, elemente definitorii ale muzicii de calitate.

Spectacolul grandios oferit de Fuego, care s-a desfăşurat pe parcursul a cinci ore de muzică live, în prezenţa unor spectatori care au umplut sala unui palat de prestigiu pentru bucureşteni, ne-a oferit garanţia unei experienţe unice, pe care n-o vom uita curând. 

Arta lui, care nu este altceva decât sinteza existenţei şi experienţei sale de viaţă, dăruită prin sensibilitatea sa şi reprezentată în toate formele artistice - muzica, teatru, poezie, imagini artistice şi figuri de stil, ne oferă, prin numărul variat de creaţii, răspunsuri pe care le aşteptăm, dorinţe pe care le împlinim, trăiri pe care le transmitem, prin viu grai sau prin aceste pagini virtuale, altor generaţii. 

O seară plină cu oameni frumoşi, care s-au rupt din cotidian şi s-au unit în bucurie, pentru a-şi dărui, prin împletirea măiestrită, o bogăţie de sensuri. Şi l-au primenit, binemeritat, cu zâmbete, flori, aplauze şi, chiar, veselie, pentru că, în partea a doua, pe mulţi dintre ei, ritmurile folclorice i-au îndemnat să-l cinstească prin tradiţionalele hore româneşti, aşa cum numai românii ştiu s-o facă în momente de bucurie. 

Interpretul a promis publicului prezent că va reveni pe scenele din Bucureşti, cu un nou spectacol încântător, puternic şi răscolitor. Fuego nu se dezminte, vine, ne cântă şi ne cucereşte... 

Da... a promis, se şi ţine de cuvânt, pentru că în curând va fi prezent pe scena Palatului Naţional al Copiilor din Bucureşti, pentru a susţine un spectacol extraordinar de colinde, intitulat "Din lumina unui Crăciun", aducând spiritul sărbătorilor în inimile noastre.



"Mă dăruiesc cu toată fiinţa cântecului, sunt fascinat, când descopăr că sunt oameni de valoare, care-mi apreciază munca, talentul, efortul, dorinţa mea de a fi un artist complet, de a ajunge la sufletele celor care mă ascultă" 
(Paul Surugiu - Fuego)



L-am cunoscut cu o chitară în mână, mult prea grea şi mult prea mare pentru un copil care s-a încăpăţânat să arate lumii că poate... Numai şi numai dragostea, inocenţa şi puritatea acelui copil, speranţele lui, multe speranţe, credinţa şi adevărul, i-au deschis porţile sufletelor noastre, în acest magnific univers al iubirii. Şi... l-am primit, cu drag şi cu bucurie, în casele noastre, în viaţa noastră, în lumea noastră. Chipul lui a rămas acelaşi şi toate după..., care l-au urmat pe parcursul carierei, nu s-au shimbat. 
El a rămas El...
Un singur lucru s-a schimbat: A arătat lumii că poate...

Dragi prieteni, vă invităm să vizionaţi câteva din melodiile interpretate de Fuego pe scena Sălii Palatului din Bucureşti cu ocazia acestui eveniment.


Fuego - "Scrisoare din Basarabia"
Muzica: Ilie Gorincioi
Versuri: Grigore Vieru


Fuego - "O căsuta la marginea satului"
Muzica/Versuri: Marina Voica


Fuego - "Clar de luna"
Muzica: Yan Raiburg
Versuri: Grigore Vieru


Fuego - "Cântec pentru români"
Muzică: Folclor/Versuri: Carmen Aldea Vlad
Fuego - "Prin străini m-a dus visarea..."
Versuri: Grigore Vieru


Fuego - "Carpaţii scriind" 
Muzică: Paul Surugiu - Fuego, Laurenţiu Palade/Versuri: Grigore Vieru


Fuego & Grigore Vieru - "Floare micşunea"
Muzică/Versuri: Grigore Vieru


Fuego - "Of, inimioară!" 
Muzică: Edmond Deda/Versuri: Harry Negrin


Fuego & Irina Loghin - "Valurile vieţii"
Muzică: Generic/Versuri: Carmen Aldea Vlad


Fuego & Anastasia Lazariuc - "Prietenii"
Muzica: Petre Teodorovici
Versuri: Dumitru Matcovschi

  

Articol semnat de: Fan Club Fuego Romania
www.fanclubfuegoromania.com
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger