FUEGO celebrează muzica românească împreună cu Mirabela Dauer, şi alţi mari arişti, la "Familia Favorit", pe Favorit TV, 28 decembrie 2013

FUEGO celebrează muzica românească împreună cu prietena sa de suflet, Mirabela Dauer, şi alte nume mari ale scenei autohtone, la "Familia Favorit", pe Favorit TV, 28 decembrie 2013


Astăzi, la "Familia Favorit", pe Favorit TV, începând cu ora 21.00, Fuego, va celebra muzica românească împreună cu prietena sa de suflet, marea artistă, un bun național, Mirabela Dauer. Alături de ei vor mai evolua Alesis, Aurel Moga, Nicolae Datcu, Costi Burlacu și Corina Țepeș, Crenguța Chervase, într-o emisiune de colecție.


În cadrul aceleași emisiuni ne vom aduce aminte de cele mai frumoase refrene ale muzicii românești, celebrându-l pe Marius Țeicu. 


Căci unii au fost, vor fi, iar alții SUNT. Mai prezenți ca niciodata prin rememorarea operei lor, prin nostalgia unor amintiri, prin arta simplă care nu a avut alt scop decât de a impresiona. Cel mai prolific compozitor al peisajului autohton, Marius Țeicu este un temerar, un veteran, un mohican al scenei, un artist complet și complex, a cărui simplitate componistică a dat cele mai frumoase și mai populare cântece din folclorul urban al românilor.



Maestrul șlagărului românesc, Marius Ţeicu, e cel ce a dat sunet unor ani fără de culoare, ce a dat culoare unor sunete ce puteau fi pierdute și a dat vocilor de geniu ale României ceva ce au incercat și altii, dar poate că nu au reușit asemenea lui: melodicitatea, căldura, refrenul. 

Poate că niciodată, nimeni nu va avea flerul de a electriza la propriu publicul, cunoscând preferințele sale, făurind, într-o legătură ce nu poate fi descrisă, unele dintre cele mai înălțătoare hituri ale tuturor timpurilor din spațiul românesc. 


Am spune noi că e maestru. Publicul i-a certificat în timp valoarea, legenda și creațiile, iar în viitor, piesele sale vor străbate timpul, pe Ipad, pe orice device, la orice vârstă, indiferent de concepții. Marius Țeicu a făcut muzică! Muzica românească! Tot muzica românească a făcut și Fuego în 2013, iar parte din cele mai frumoase refrene, precum și duetul cu Mirabela Dauer îl va interpreta în această ediție! 
Fiți alături de “Familia Favorit“ pe parcursul acestor sărbători! Fuego, Valentina Herța și echipa emisiunii vă doresc SĂRBĂTORI DE POVESTE, încununate de cântec, cu multă pace și liniște!
LA MULŢI ANI!

Semnează : Echipa emisiunii ”FAMILIA FAVORIT” 

Foto: Ana Maria Halalai

Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger