ULTIMELE NOUTATI

FUEGO - invitat la cea de-a VIII-a ediţie a Festivalului Internaţional de Muzică Uşoară „George Grigoriu” in data 18.05.2012





In perioada 18 - 20 mai 2012, se va desfăsura la Brailă, cea de-a VIII-a ediţie a  Festivalului Internaţional de Muzică Uşoară „George Grigoriu”, eveniment organizat de Consiliul Judeţean Brăila, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Brăila, Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor din România, Societatea Româna de Radiodifuziune, având ca scop promovarea muzicii autentice, afirmarea şi lansarea tinerelor voci, stimularea valorilor interpretative, în vederea plasării lor în elita muzicii româneşti şi internaţionale.

"Mă simt onorat că în cadrul acestui festival, pe data de 18 mai, să susţin un recital, în semn de omagiu adus mentorului meu spiritual, George Grigoriu, cel care m-a desluşit, m-a înţeles, a ştiut să mă lase să cresc fără să mă umbrească, a crezut în mine şi căruia îi port o vie recunoştinţă."

(Fuego)

„Maestre, bună seara, spun
Oriunde-aţi fi... în nori, în fum.
Debutul bun mi l-aţi marcat,
In muzica m-aţi îndrumat.
Punând definitiv pariu
Cu arta, George Grigoriu,
Eu cred că nu v-am înşelat
Increderea... şi am cântat.
V-am pomenit în aceşti ani
De când plecat-aţi la titani,
In corul lor de heruvimi,
Acolo sus, printre lumini.
In mine-i tot ce mi-aţi lăsat
Şi-n muzică m-aţi învăţat,
Ca doar talentul nu-i de-ajuns,
De câte ori am râs şi-am plâns?
Mă auziţi? Eu ştiu că da,
Sunteţi pe-aproape, pe-undeva
Şi an de an la festival,
Într-un moment omagial,
La mine-n suflet vă găsesc.
Cu plecăciuni, vă mulţumesc!”

(Carmen Aldea Vlad)




FUEGO - Invitaţi de marcă la Festivalul "George Grigoriu"




Şi în acest an Consiliul Judeţean Brăila, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Brăila, Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor din România, Societatea Română de Radiodifuziune, organizează prestigiosul Concurs Internaţional de Muzică Uşoară “George Grigoriu”. 
Acesta se va desfăşura în perioada 18 - 20 mai 2012, la Casa Tineretului din Brăila. Scopul concursului este acela de a promova muzica uşoară autentică, afirmarea şi lansarea tinerelor voci, stimularea valorilor interpretative în vederea plasării lor în elita muzicii uşoare româneşti şi internaţionale.
Festivalul se desfăşoară sub semnul numelui celui înscris în Cartea de Aur a muzicii uşoare româneşti, brăileanul George Grigoriu. Concursul este deschis tinerilor cu vârsta cuprinsă între 16 - 29 ani şi se desfăşoară cu acompaniament orchestral (live). Laureaţii ediţiilor precedente (câştigătorul Trofeului şi câştigătorii premiilor I, II şi III) nu pot participa la concurs. 
De asemenea, în cazul participării unui concurent la două dintre ediţiile festivalului, o a treia participare nu este posibilă. În cele trei seri de concurs în recital organizatorii vor aduce nume sonore ale muzicii uşoare româneşti. 

Astfel că în ziua de vineri, 18 mai 2012, va veni Fuego, sâmbătă, 19 mai, va veni Loredana, iar duminică, în seara Galei Laureaţilor, în recital vor fi Angela Similea şi Ovidiu Komornyik. Spectacolul concurs “George Grigoriu”, va începe de la ora 19.00, iar preţul unui bilet va fi de 10 lei. 

Autor: Ştefan MAZÂLU 
Data: 29.03.2012 

FUEGO - Se apropie Festivalul "George Grigoriu"


A mai rămas mai puțin de trei săptămâni până la începerea celui mai "tare" Festival Internațional de muzică ușoară românească "George Grigoriu", din țară.
Deseori compozitorii, criticii muzicali, dar și specialiștii în domeniul muzical, veniți la acest regal al muzicii ușoare au spus și au scris că la Brăila este cel mai mare concurs de gen, întrecând multe festivaluri din țară.
Ediția din acest an, a VII-a, este pregătită, "aranjată", coordonată și organizată și de aceasta dată de Consiliul Județean Brăila, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din Romania, Societatea Română de Radiodifuziune.
Aceasta se va desfașura în perioada 18 - 20 mai 2012, la Casa Tineretului din Brăila.
Scopul concursului este acela de a promova muzica ușoară autentică, afirmarea și lansarea tinerelor voci, stimularea valorilor interpretative în vederea plasării lor în elita muzicii ușoare românești și internaționale.
Festivalul se desfașoară sub semnul numelui celui înscris în Cartea de Aur a muzicii ușoare romaânești, compozitorul brăilean George Grigoriu.
Concursul este deschis tinerilor cu vârsta cuprinsaîntre 16 - 29 ani și se desfasoară cu acompaniament orchestral (live).
Laureații edițiilor precedente (câștigătorul Trofeului și câștigatorii premiilor I, IIși III) nu pot participa la concurs.
De asemenea,în cazul participării unui concurent la doua dintre edițiile festivalului, o a treia participare nu este posibilă.
În cele trei seri de concurs, în recital, organizatorii vor aduce nume sonore ale muzicii ușoare românești.
Astfel ca în prima zi, dupa primii concurenți, va cânta și va încanta publicul într-un recital de excepție cunoscutul și îndragitul solist FUEGO.

"Mă simt onorat ca în cadrul acestui festival, pe data de 18 mai, să susțin un recital, în semn de omagiu adus mentorului meu spiritual, George Grigoriu, cel care m-a deslușit, m-a înțeles, a știut să mă lase să cresc fără să mă umbrească, a crezut în mine și căruia îi port o vie recunostință", a declarat FUEGO.Sambata, 19 mai, va veni Loredana, iar duminica, în seara Galei Laureaților, în recital vor fi Angela Similea și Ovidiu Komornyik.
Spectacolul concurs "George Grigoriu", va începe de la ora 19.00, iar prețul unui bilet va fi de 10 lei.
 

FUEGO - concert extraordinar la Galleria Mall Piatra Neamţ, 20 Mai 2012, ora 20:00

Concert extraordinar susţinut de FUEGO la GALLERIA MALL din Piatra Neamţ, 20 Mai 2012, ora 20.00

Cântãreţul Paul Surugiu, cunoscut sub numele de scenã - FUEGO, va concerta pentru prima datã pe scena Galleria Mall Piatra Neamţ, pe data de 20 Mai 2012, ora 20:00.

Foarte important: INTRAREA ESTE LIBERA!!!

FUEGO - "De 1 Mai ieşeam la picnic cu pãrinţii", Kanal D, Emisiunea "Draga mea prietenã", 3 mai 2012

Aici vedete precum, Vali Vijelie, Axinte sau FUEGO au încãlzit şi mai tare atmosfera de petrecere. FUEGO a susţinut un concert dupã care a fost asaltat de admiratoare pentru a da autografe.

Cântãreţul a declarat cã şi-a petrecut o mare parte din copilarie mergând în tabere la Nãvodari. "Nu am cum sã uit tabara de la Nãvodari", a spus Fuego. În schimb în zilele de 1 Mai ieşea la picnic cu pãrinţii, familia şi prietenii. "Stãteam pânã seara şi mâncam cei mai buni mici fãcuţi în Ardeal", a adãugat artistul.






Sursa: Kanal D - Emisiunea "Draga mea prietenã"


 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger